Dočkali jsme se nového updatu do DOOM: Eternal
DOOM Eternal Novinka Dočkali jsme se nového updatu do DOOM: Eternal

Dočkali jsme se nového updatu do DOOM: Eternal

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nová mapa do multiplayerového režimu a další úpravy.

Reklama

Je rozhodně příjemné vidět, když se autoři o svou hru poctivě starají i po vydání, kdy se můžeme těšit z nových aktualizací a obsahu, který je ideálně zdarma.

Takový příkladný přístup pak předvádí i id Software, kteří do nového dílu z pekelné série DOOM poctivě pumpují nové updaty, upravující a rozšířující obsah hry. První taková větší aktualizace přišla v květnu a přinesla nové vylepšené démony či úpravy v režimu Battlemode. Červen pak příchází s velkým updatem číslo dvě, jenž taktéž má rozhodně co nabídnout.

Největším přídavkem je zcela jistě nová mapa do Battlemodu, nazvaná Torment, kdy se jedná o starou základnu, kde byly vezněni nejrůznější exempláře démonů. Tato hra více hráčů pak byla vylepšena i po stránce latence, což by mělo vést k lepšímu zážitku a stabilnějším zápasům. Taktéž byla přidána možnost nastavení ovládání pro démony.

Nezapomnělo se ale ani na jiné aspekty titulu, kdy byl třeba upraven spawn již zmíněných Empowered démonů, kteří se nově budou objevovat častěji. Pokud by vás ovšem tito vylepšení borci nebavili, můžete si je zcela vypnout v nastavení. Do něj pak přibyly i nové možnosti renderování grafiky (černobílý, klasický či "kino" režim). Fotografy mezi námi jistě potěší vylepšený foto mód.

Samozřejmě došlo i na úpravu několika bugů a glitchů.

DOOM: Eternal si mohou "krabičkáři" pořídit v obchodě Xzone. Lidé, kterým stačí digitální verze, mohou využít aktuálního výprodeje na Steamu, kde vás hra vyjde na 29,99 euro (800 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama