Dočkáme se GTA 5 v první polovině roku 2012?
GTA 5 Novinka Dočkáme se GTA 5 v první polovině roku 2012?

Dočkáme se GTA 5 v první polovině roku 2012?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

12

Ačkoliv už bylo nové Grand Theft Auto oficiálně představeno, analytici se nepřestávají předhánět ve věštbách + <strong>Tommy Vercetti se asi neobjeví</strong>.

Reklama

Jedním z nich je přitom i veleznámý Michael Pachter, podle nějž se bude Rockstar pro sebe snažit ukrást většinu pozornosti a páté GTA proto pustí na trh ještě před E3 2012.

„Odvažuji se odhadovat, že jim do dokončení titulu zbývá tak šest měsíců. A pokud to skutečně stihnou, určitě ho tak v červnu rovnou vydají,“ dodal na závěr.

S tím souhlasí i Mike Hickey, jenž ovšem odhaduje, že se gamesy dočkáme ještě o chlup dřív, v květnu. Pokud navíc v recenzích zaboduje, dostaví se vysoké prodeje.

Hickey tomu alespoň věří a problém s tím nemá ani Pachter, jenž jedním dechem dodal, že se GTA 5 jen za první rok v obchodech nejspíš prodá mezi 20 a 25 miliony kusy.

A malá perlička na závěr, fanoušci asi mohou zapomenout na účast Tommyho Vercettiho z GTA: Vice City. Ray Liotta totiž potvrdil, že se na traileru na nové Grand Theft Auto nepodílel (řada fandů byla přesvědčena, že se postaral o voice over).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama