Dočkáme se přídavku do GTA V s CJ ze San Andreas?
GTA 5 Novinka Dočkáme se přídavku do GTA V s CJ ze San Andreas?

Dočkáme se přídavku do GTA V s CJ ze San Andreas?

Redakce

Redakce

38

Na Comic-Conu v New Yorku to naznačil sám dabér Franklina.

Reklama

Populární Grand Theft Auto V by se mohlo dočkat rozšíření, které by nabídlo CJ ze San Andreas. Na Comic-Conu v New Yorku to naznačil sám dabér Franklina, tedy Shawn “Solo” Fonteno.

Vypadá to, že Shawn toho prozradil více, než chtěl. Na pódiu během diskuze, které se zúčastnili dabéři hlavních hrdinů GTA V (Shawn Fonteno jako Franklin Clinton, Ned Luke jako Michael De Santa a Steven Ogg jako Trevor Phillips), padla totiž otázka, kterou postavu by chtěli dabovat.

Fonteno odpověděl, že rozhodně Carla “CJ” Johnsona, hlavní postavu z GTA: San Andreas. Vzápětí dodal, že není smutný, že se mu to nepodařilo, protože se podílí s Youngem Malayem (namluvil CJ) na určitém projektu. Když se ho následně moderátor Greg Miller zeptal, o co jde, Fonteno se co nejrychleji vyhnul otázce a změnil téma.

Vypadá to, že toho Fonteno řekl až moc. Že by Rockstar pracoval na dodatečném balíčku pro GTA V? Mohl by se v nějakém DLC objevit CJ? Jeho příběh skončil na počátku 90. let, kdy se z něho stal bohatý muž. Pokud by se vrátil, tak by byl mnohem starší a určitě by z něho byl úplně jiný člověk. V GTA V už teď můžete navštívit ulici, kde stál dům CJ, stejně tak potkal členy Grove Street.

Co si myslíte, prozradil Fonteno něco ohledně GTA V, klidně může jít i o něco úplně jiného.

Aby zpráva byl kompletní, tak Ned Luke (Michael) řekl, že by si přál namluvit Maria, zatímco Steven Ogg (Trevor) by se rád vyřádil jako Pac-Man.

Informace převzata z naší fanstránky o GTA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama