Dodatečný obsah do Conan Exiles bude zdarma
Conan Exiles Novinka Dodatečný obsah do Conan Exiles bude zdarma

Dodatečný obsah do Conan Exiles bude zdarma

Faldmen

Faldmen

5

Funcom do hry investuje dalších 5 až 10 milionu dolarů.

Reklama

Vývojáři z Funcomu si mnou ruce. Jejich Conan Exiles je sice stále ve fázi předběžného přístupu na PC, ale již nyní zaznamenal nemalý úspěch. I přes „smíšené“ hodnocení na Steamu se celý vývoj této hry zaplatil za méně než týden. Vydělat svůj první milion se hře Conan Exiles podařilo již za jednu hodinu od jejího vydání na Steamu. Pro hráče jsou to velice dobré zprávy hlavně proto, že se Funcom rozhodl po takovém úspěchu do hry investovat dalších 5 až 10 milionu dolarů a přinést nám tak 6 balíčků plných dodatečného obsahu a to zdarma.

Pojďme se podívat, co nám jednotlivé updaty nabídnou:

1) Siege Warface - Tento update nám přinese zejména trebuchety a obléhací věže. Trebuchety nám umožní střílet hnijící mrtvoly po stěnách svých nepřátel a tím šířit nákazu.

2) The Purge - Zde budete muset obrnit své zázemí proti hordám NPC bojovníků, kteří se na vás přiřítí s jasným cílem. Pamatujte však, že nejlepší obranou může být i útok, ze kterého pak získáte nové otroky a výbavu.

3) Mounts - Ani tento obsah by neměl zůstat bez povšimnutí. Přinese nám totiž možnost podrobit si všelijakou zvěř od koní přes velbloudy až po nosorožce a slony. Ti nám mohou být velmi nápomocni při průniku nepřátelskými barikádami a zdmi.

4) Sorcery - Chybělo vám ve hře více černé magie nekromantů? V tom případě je tento update přímo pro vás. Přinese do hry totiž kouzla pro vyvolání démonů či sílu vytvořit armádu skeletonů.

5) Settlement systém - Že by městskému životu v Conan Exiles prospěl pořádný update, si uvědomují i ve Fancomu a rozhodli se to napravit. Tento update se zaměří zejména na větší volnost při výstavbě budov, což znamená více možností. Vývojáři se také zaměří na pěstování, obchodování či úkolování vašich otroků, kterým budete moci nařídit např. zažehnout pochodně v určitou denní dobu nebo vždy otevřít dveře, když přicházíte atd.

6) Highland Biome - Poslední aktualizace rozšíří hru o novou oblast. Bude se jednat o hornatou krajinu, kde se budeme moci setkat s novými tvory, brněním, náboženstvím a bohy. Jelikož se jedná o chladnější oblasti, změnu zaznamenáme i v teplotě.

Tvůrci nyní plánují vydávat menší rozšiřující a opravné updaty maximálně jednou za dva týdny. Dvou až tří velkých updatů bychom se měli dočkat ještě před létem 2017 a zbytek někdy do Vánoc 2017. Finální update je plánován na první kvartál roku 2018. V té době vyjdou i hotové verze pro Xbox One a PlayStation 4. Na konzoli od Microsoftu si budete moci Conan Exiles v early access zahrát během letošního jara.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama