Dojmy z bety star wars battlefront
Blogy čtenářů Článek Dojmy z bety star wars battlefront

Dojmy z bety star wars battlefront

Patrik Brichcin

Patrik Brichcin

Tak jako asi miliony hráčů ať už na PC nebo kozole jste se dostali do otevřené bety nového počinu od DICE a to star wars battlefront . Dovolím si tedy…

Reklama

Tak jako asi miliony hráčů ať už na PC nebo kozole jste se dostali do otevřené bety nového počinu od DICE a to star wars battlefront . Dovolím si tedy napsat mé dojmy a má očekávání .

No nebudem to protahovat ,Zapnete hru a vyskočí na vás jednoduché bílé menu v koskovém tvaru ,který můžete znát třeba s fifi. v Betě byly na výběr 3 mody. Jeden singlplayerový a dva multiplayerový.Je úplně jedno ,který s vybraných vyberete ,ale mohu vám říct jen jedno, při prvním spuštění budete udiveni krásnou grafikou ,byl jsem unešen .Jenom pro pořádek hrál jsem na PS4.

PC co jsem se dočetl má skvělou optimalizaci a zahrajete si ho i na horším stroji.

 

Toto není battlefield jednoduchost,jednoduchost a jednoduchost !

A jsme ve hře kromě krásné grafiky na vás zapůsobí nejen atmosféra jako jsou známé kulisy ,zvuky a hudba ,díky které se cejtíte jak přímo ve filmu.V betě jste se mohly okusit dva multiplayerové mody tím jedným je klasický deatmatch kde zabíráte a bráníte jakousi bombu .U jiných her jsou to vlajky . Ten nejvíc zajímaví mod je ale samozřejmě mise na hothu,kde v roli imperia se snažíte pomocí hráčů ,ať už pěších, nebo bojových ( buď leteckých a nebo přízemních například at-at) strojích a musíte se snažit zničit generátory štítu.Na povstalcích ( rebelech) je tomuto zabránit a zničit právě dva zmíněné At-At) a to za mopocí stíhačů které generujete u na různých stanovištích.A jak se hra hraje ,no pokuď patrříte mezi fanoušci battlefieldu budete zklamáni ,pokuď holdujete call of duty a jednoduchosti  bude se vám hra líbyt víc . A důvod ? No zapomentě na to že při hře si najdete stíhačku ,tank nebo speciální zbraň.Ne musíte na mape najít takové malé levytující kruhy ,neboli pover-up ,ty vám po sebrání dají určitou výhodu ,ať už jednu ze zmiňovaných nebo tu nejcenější a to jsou speciální postavy do kterých se můžete dostat . V betě to byl Luke Skywalker nebo Darth Vader.

Ti jsou velice silní a proto je můžete ovládat jen určitou dobu.Jinak co se týče dění na bojišti ,je jasné že nejvíc rozhodujou hráči.Jediný co mi při hraní vadilo byly někdy nesmyslné respawny kde jsem se objevoval hned u pěti nepřátel a pro ně už nebyl promblém mě zabít.Jinak mám ale z bety dobrý pocit a těším se na plnou verzi ,kterou jednoznačně kupuji.

Zde můj gameplay záběr:

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/OevJecTPDU4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

... zde pokračujte v psaní ...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama