Dojmy z hraní Drug Dealer Simulator
Preview Novinka Dojmy z hraní Drug Dealer Simulator

Dojmy z hraní Drug Dealer Simulator

Jakub Marušák

Jakub Marušák

10
Platformy Windows PC

Drogy jsou špatné, áno?

Reklama

Trailer na hru Drug Dealer Simulator okouzluje hráče nabídkou pohledu do fascinujícího světa kartelů, dealerů a nekonečných kokainových párty, říznutých přestřelkami s agenty DEA. Podobně jako v reálném světě však po počátečním okouzlení přichází tvrdé vystřízlivění. Místo hraní si na Pabla Escobara tak očekávejte spíš šmelení s pikem na rohu sídliště.

Dojmy z hraní Drug Dealer Simulator

Hra vás uvrhne do bot začínajícího dealera, který se v naprosto bizarním světě snaží prorazit se svými 420 schopnostmi. Odehrává se ve fiktivním americkém (?) městě, obehnaném zdí a strážními věžemi. Společně s našim hrdinou se na tomto místě zdržují tak patroly policejních těžkooděnců, naprosto náhodně joggujících civilistů, nervózně se kývajících feťáků a také Eddie – vaše spojka s kartelem, máma, táta a manželka v jednom.

Dojmy z hraní Drug Dealer Simulator

Hratelnost se skládá z velmi nudného kolečka komunikace se zákazníky přes speciální feťáckou sociální síť shadyComm, vyzvedávání zásilek drog, jejich odsypávání do správných sáčků a nějakým tím drsňáckým sprejováním teritoria. Plněním těchto úkolů získáváte respekt a zkušenosti, které můžete utratit k vylepšení vaší postavy (větší nenápadnost, rychlejší běh či třeba více kapes na kalhotách). Čím větší máte respekt, tím více části „města“ se vám otevírá a vy můžete obsluhovat větší a větší klientelu. Pozornost však také musíte věnovat místním bezpečnostním sborům. Pokud se budete chovat podezřele, běhat na veřejnosti či nosit batoh, můžou vás podrobit kontrole a v případě nálezu drog vás jako ve skutečném světě na několik hodin uvěznit! Z nějakého zvláštního důvodu také ve městě platí stanné právo a zákaz vycházení po setmění. Na toto vás hra však vždy včas upozorní a to rovnou v anglickém, španělském a ruském jazyce.

Dojmy z hraní Drug Dealer Simulator

Grafická stránka hry není ničím, o čem byste psali domů mamince. Zcela zapadá do standartního žánru „Simulator“ her. Rozhodně nečekejte to co vidíte v traileru (Blizzard nechává pozdravovat).

Dojmy z hraní Drug Dealer Simulator

Hra je zatím stále ve vývoji a je tedy zcela možné, že vývojáři dokážou do doby vydání plánovaného na první čtvrtletí 2020 překvapit. Pokud ale toužíte nahlédnout pod pokličku drogového světa tak si radši pusťte Narcos, Miami Vice nebo něco od Snoop Dogga. Tohle skéro je totiž vražednější, než cokoliv co si koupíte od ostravské chemky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama