Domečky Townscaper v češtině
Novinka Domečky Townscaper v češtině

Domečky Townscaper v češtině

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC

Nová pohodová stavěcí hříčka od autora Bad North.

Reklama

Švéd Oskar Stalberg je bývalý vývojář Ubisoftu, který si spolu se svými kumpány založil nezávislé studio Plausible Concept, jež sídlí ve švédském Malmö. Jejich prvotinou byla úspěšná hra Bad North. Sám se ovšem občas věnuje tvorbě jednoduchých relaxačních pidi hříček, přičemž tou nejnovější je jen 30 MB veliká mini hra Townscaper.

Jak napovídá její název, v pohledné grafice se stanete tvůrcem městečka na vodě, přičemž hra nemá žádné úkoly ani cíle – prostě si jednoduše vybíráte barvu a klikáním do plně 3D vodní plochy si horizontálně i vertikálně stavíte svoje vodní městečko, kterých můžete mít i více rozestavěných.

Townscaper je malý experimentální projekt, nyní ve fázi předběžného přístupu, i když hra jako taková je vlastně plně dokončená. Vychází ze starší Oskarovy hříčky Brick Block, kterou si zadarmo zahrajete přímo v prohlížeči zde. Pokud hledáte opravdu triviální hříčku pro klídek a relaxaci při hraní, můžete si hru v češtině za 4,99 EUR stáhnout ze Steamu, kde má naprosto kladné ohlasy.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bTt38k29gTM[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama