Doom Eternal dostává datum vydání a kopu nových záběrů
DOOM Eternal Novinka Doom Eternal dostává datum vydání a kopu nových záběrů

Doom Eternal dostává datum vydání a kopu nových záběrů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Vraždění pekelných démonů nebylo nikdy zábavnější

Reklama

Bethesda zakončila svoji E3 konferenci kupou nových záběrů z připravované first-person střílečky Doom Eternal.

Jako první přišly na řadu nové gameplay záběry, z kterých jsme mohli vyčíst přítomnost stejně zábavné hratelnosti, jaká se nacházela v předcházejícím díle, okořeněnou o nové power-upy a zbraně. Taktéž nechybí celá řada nových nepřátel a lokací. Každopádně pokud by vám chyběli staří známí, nemusíte smutnit, ti svoji přítomnost hlásí také.

Gameplay demo:

Posléze přišel na řadu příběhový trailer, jenž v rychlém sledu nastínil hlavní příběhové podhoubí, kdy je Země na pokraji zničení a náš hlavní protagonista musí odcestovat do mnoha různých světů, a dokonce i samotného pekla, aby ji zachránil před zkázou.

Ovšem hlavní informace se vyskytovala na konci videa, kde bylo oznámeno datum vydání, které bylo stanoveno na 22. listopadu tohoto roku, kdy se vesmírného masakru dočkají PC, PS4, Xbox One a dokonce i Nintendo Switch. Zároveň pokud si hru předobjednáte, dostanete dva speciální skiny a speciální úroveň, která vyzkouší vaši zručnost.

S datem vydání došlo i k představení sběratelské edice, která obsahuje speciální steelbook, digitální soundtrack, litografii, lore book, digitální bonusy, a především maketu Doom Slayerovi helmy, kterou je možno nosit. Její cenovka bohužel zatím nebyla stanovena.

Příběhový trailer:

Na závěr jsme dostali ochutnávku nového Battlemode. Jedná se o zcela nový multiplayerový režim, kde proti sobě stojí tři hráči. Jeden ovládá samotného Doom Slayera, zatímco zbylí dva se vtělí do kůže démonů. To má zapříčinit intenzivní tří kolový zážitek plný akce a adrenalinu.

Battlemode trailer:

Další várku záběrů a informací posléze můžeme očekávat na QuakeConu 2019, respektive na DoomConu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama