DOOM Eternal Novinka DOOM Eternal láká na režim Horde

DOOM Eternal láká na režim Horde

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Bude součástí nové aktualizace, která dorazí již v příštím týdnu.

Reklama

Jestli trochu sledujete dění okolo frenetické střílečky DOOM Eternal, tak jste pravděpodobně obeznámeni s tím, že autoři se rozhodli zrušit vývoj režimu Invasion, který by umožňoval hráčům infiltrovat v kůži monster hraní ostatních.

Náhradou pak má být režim Horde, v němž se budete snažit přežívat proti neutuchajícím vlnám nepřátel, kdy se pokusíte získat co největší skóre.

A právě na tento režim se vývojáři rozhodli lákat za pomoci nové ukázky, kterou můžete zhlédnout v náhledu, případně na tomto odkazu.

Zájemci se také mohou podívat na záznam autorského hraní (naleznete ho zde), v němž nás se samotným módem podrobněji seznamuje ředitel hry - Hugo Martin.

Aktualizace 6.66 dorazí do hry 26. října. Kromě režimu Horde přinese i dvě nové master úrovně a vylepšený BATTLEMODE s novou arénou.

Do 23. listopadu pak ve hře ještě navíc bude probíhat event Ghouls, Gourds & Galleons, v jehož rámci můžete odemknout různé halloweenské kosmetické doplňky.

DOOM Eternal láká na režim Horde
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama