Doom Eternal má problémy s protipirátskou ochranou
DOOM Eternal Novinka Doom Eternal má problémy s protipirátskou ochranou

Doom Eternal má problémy s protipirátskou ochranou

Martin Pritula

Martin Pritula

68
Platformy Windows PC

Bethesda omylem vydala hru bez protipirátské ochrany.

Reklama

Bethesdě se v poslední době příliš nedařilo a mnoho hráčů nebylo s chováním této společnosti příliš spokojeno. Doom Eternal však vypadal od představení skvěle a hráči očekávali, že ještě předčí povedený díl z roku 2016. Bethesda u tohoto titulu informacemi rozhodně nešetšila a my jsme tak dostávali jeden trailer za druhým. Velice rychle se nový díl dostal mezi ty nejočekávanější hry tohoto roku. Poté, co se Bethesda rozhodla prezentovat úvodní část hry krátce před vydáním novinářům, se všechny pochybnosti o kvalitě hry vypařily.

Když koncem minulého týdne hra vyšla, odnesla si spoustu kladných hodnocení a mnozí se dokonce domnívali, že jde o jednu z nejlepších, ne-li tu nejlepší střílečku současnosti. Ačkoliv je hra velice povedená, její vydání se příliš nevydařilo.

U nového Dooma bylo předem známo, že hra bude obsahovat kontroverzní protipirátskou ochranu Denuvo. Launch hry se ale příliš nevydařil a Bethesda omylem vydala hru na svém vlastním launcheru bez DRM ochrany. Kvůli této chybě byla hra na pirátských stránkách dostupná prakticky okamžitě. Doom Eternal však není jedinou hrou u které se podobná věc stala - naposledy se totožný případ u AAA titulu stal u Rage 2, který vydala taktéž Bethesda.

Hra vyšla koncem minulého týdne a od nás si odnesla skvělé hodnocení. Doom Eternal je dostupný na PC, Xbox One a PS4 a hru si můžete zakoupit zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama