DOOM Eternal odložen na březen roku 2020
DOOM Eternal Novinka DOOM Eternal odložen na březen roku 2020

DOOM Eternal odložen na březen roku 2020

Ondřej Partl

Ondřej Partl

25
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

K tomu bylo oznámeno, že vydání hry na Nintendo Switch již není plánováno společně s ostatními platformami.

Reklama

Dneska se na oficiálním twitter účtu série DOOM objevila velmi nemilá zpráva pro všechny fanoušky, jelikož její tvůrci informovali o tom, že připravované pokračování resuscitovaného DOOMa z roku 2016, jenž nese podtitul Eternal, bylo odloženo z letošního podzimu až na 20. března roku 2020. Důvodem k tomuto rozhodnutí je podle zprávy snaha o to, aby autoři fanouškům přinesli tu nejlepší možnou hru. O pravých důvodech se můžeme zatím pouze dohadovat.

Společně s tímto oznámením taktéž bylo uvedeno, že vydání verze hry na Nintendo Switch již není plánováno zároveň s ostatními platformami a hra na tuto konzoli vyjde později. Na přesné datum si musíme počkat. K tomu všemu při vydání hry bude absentovat i Invasion mód (režim v němž se můžete připojit do hry jiného hráče a znepříjemňovat mu život v roli démona), jenž bude do hry posléze přidán skrze bezplatnou aktualizaci.

Nicméně aby se nejednalo jen o samé negativní zprávy, tak jsme se dočkali i jedné pozitivní. DOOM 64 (duchovní pokračování DOOM II: Hell on Earth), jenž měl původně vyjít pouze na Switch, se podívá i na ostatní tři platformy a zároveň se stává novým předobjednávkovým bonusem zdarma. Ovšem pokud si DOOM Eternal nechcete předobjednávat, tak rozhodně smutnit nemusíte, jelikož DOOM 64 si budeme moci zakoupit samostatně ve stejný den, kdy vyjde jeho novější bratříček.

A co vy? Jste z tohoto odkladu spíše nervózní, nebo naopak rádi, že si tvůrci berou více času na to, aby hru ještě více odladili?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama