Novinka Doporučená nastavení pro PlayStation 5

Doporučená nastavení pro PlayStation 5

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 5

Zjistěte jak si ideálně nastavit svou novou konzoli od Sony.

Reklama

Ani se tomu nechce příliš věřit, ale vydání konzole PlayStation 5 je již skutečně za rohem, kdy 19. listopadu se tohoto stroje dočká i první várka zájemců u nás (pokud tedy ještě nenastane nějaká katastrofa, která by to znemožnila).

Díky tomu se na internetu objevuje slušná várka videí, které nás seznamují jak s chystanými hrami, tak i samotnou konzolí.

Nová série videí z oficiálního kanálu PlayStation Support pak ukazuje, jak svou konzoli správně nastavit.

Video výše přichází s instrukcemi pro doporučená nastavení, která vám zaručí maximální požitek z tohoto stroje. Podíváme se tedy na to, jak a kde správně seřídit 3D audio, haptickou odezvu a adaptivní spouště u nového ovladače DualSense, jaké nastavení úspory energie vybrat, kde upgradovat systém a kde třeba nastavit zapínání konzole skrze mobilní aplikaci.

Další krátká instruktáž dává jasné pokyny na to, jak se k nové konzoli připojit pomocí vašeho existujícího PlayStation Network účtu, kdy zjišťujeme, že takové přihlášení může být poměrně rychlé a jednoduché, jelikož se lze nově připojit za pomoci QR kódu z PlayStation aplikace.

Poslední zástupce této řady pak přináší pravděpodobně to nejdůležitější, čímž je přenos dat z konzole PlayStation 4. Většinu z vás dost možná zajímá, jak přenést své uložené pozice, což lze udělat buď data přenosem mezi PS4 a PS5 skrze stejnou internetovou síť (za pomoci Wi-Fi či ethernet kabelu), nakopírováním dat na USB disk, případně můžete využít cloudové úložistě, jenž je dostupné pro předplatitele služby PlayStation Plus.

Konzoli PlayStation 5 a její příslušenství můžete předobjednat v obchodě Xzone, kde vás disková verze vyjde na 13 490 Kč, zatímco digitální na 10 790 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama