Dorazila Hatsune Miku s Projectem Diva Future Tone
Novinka Dorazila Hatsune Miku s Projectem Diva Future Tone

Dorazila Hatsune Miku s Projectem Diva Future Tone

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8

Rozšíření Encore Pack bude postupně vycházet v únoru, březnu a dubnu.

Reklama

Pro všechny milovníky hudebních her, případně také vocaloidu Hatsune Miku, vyšla na západě nová hra se jménem Hatsune Miku: Project Diva Future Tone.

Je k dispozici pro PlayStation 4 a nabízí více než 200 skladeb a také více než 300 kostýmů, kterým se zde říká moduly. Hra samotná momentálně nabízí pouze dva balíčky skladeb a modulů Future Tone a Colorful Tone, které obsahují skladby z Projectu Diva, Projectu Mirai a z arkádových her. Jeden balíček stojí momentálně 29,99 euro a oba dohromady vás vyjdou na 53,99 euro.

V Japonsku byl titul Hatsune Miku: Project Diva Future Tone následně rozšířen ještě několika DLC balíčky Encore Pack, které vždy obsahují směsici písní a modulů. Nemusíte se bát, že o ně přijdete, v Americe a Evropě budou za cenu 9,99 euro postupně vydány na začátku února, března a dubna. Season Pass všech tří Encore Packů vás vyjde na 24,99 euro.

Možná je trochu zmatené, co vlastně Hatsune Miku: Project Diva Future Tone je nebo jak ji můžete získat. Základní hra Hatsune Miku: Projekt Diva Future Tone je distribuována přes PlayStation Store zcela zdarma a v tuto chvíli si ji můžete rozšířit nákupem o následující položky:

Hatsune Miku: Project Diva Future Tone Module and Accessory Unlock Key za12,99 euroHatsune Miku: Project Diva Future Tone Bundle za 54,99 euroHatsune Miku: Project Diva Future Tone Colorful Tone za 29,99 euroHatsune Miku: Project Diva Future Tone Future Sound za 29,99 euro

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama