Došlo k vypnutí serverů pro Killzone: Mercenary
Killzone Mercenary Novinka Došlo k vypnutí serverů pro Killzone: Mercenary

Došlo k vypnutí serverů pro Killzone: Mercenary

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation Vita Vita

Proti kamarádům si již asi nezastřílíte.

Reklama

Aktualizace: Podle všeho to vypadá, že se jednalo pouze o nějakou víkendovou neplechu a servery jsou již zpět online.

Původní zpráva:

PlayStation Vita byl nástupce svého handheldového populárního předchůdce PlayStation Portable, jenž přinesl poměrně velké množství novinek a i na svou dobu slušný výkon. Avšak i přes to se nejednalo o vyložený úspěch, za což pravděpodobně mohla i absence větších exkluzivních her.

Nicméně pár se jich našlo, kdy mezi nimi naleznete i titul s názvem Killzone: Mercenary, jenž mělo na svědomí vývojářské studio Guerrilla Cambridge, a jednalo se o pátý zářez v této sérii a o druhý kousek, jenž z ní vyšel na přenosná zařízení.

Hra se na platformě stala poměrně oblíbenou (i kvůli nedostatku first-party titulů), kdy si překvapivě i sedm let po svém vydání hýčkala svou stálou hráčskou základnu. Ta se ovšem nyní poněkud čertí, jelikož Sony nejspíše již nastálo vypnula servery pro tento titul, o čemž přitom vůbec nebylo informováno předem.

Prozatím není jasné, proč se společnost odhodlala k tomuto kroku (stejně jako jestli se jedná o trvalé vypnutí), avšak pravděpodobně to bylo kvůli tomu, že se jim udržování serverů jednoduše již nevyplatilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama