Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA
Novinka Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Jakub Osička

Jakub Osička

Platformy Windows PC

Do nového školního roku s novým studentským notebookem?

Reklama

Do nového školního roku s novým studentským notebookem? Jasně – a nejlépe s ideálním balancem mezi herním výkonem, mobilitou a taky stylovým designem. Seznam se s Victus by HP, novou dostupnou řadou herních notebooků, které se stanou tvým parťákem při učení, zpracovávání seminárek, tvorbě, práci i hraní nejoblíbenějších titulů. A které tvůj mix požadavků hlavně splní na jedničku s hvězdičkou.

Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Victus by HP - Designový notebook ke studiu a gamingu

Laptop pro studenty si s sebou nese složitý úkol. Není jasně vymezený na práci či zábavu. Zkrátka musí kombinovat obojí a být připravený splnit vše, co potřebuješ. Výkon i mobilita hrají prim. A zároveň jde přece i o design. Ať se na přednáškách a v učebně pořádně vyjímá! Victus by HP jsou dostupné herní stroje, jejichž stylové šasi s jednoduchými liniemi vypadá skvěle, a to i bez laciné extravagance.

Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Grafické karty NVIDIA v kompaktním těle herního laptopu

A co teprve výkon! Při zachování skvělého poměru ceny a výkonu najdeš v těle notebooků Victus mix výkonných komponent, kterým vévodí grafické karty NVIDIA. Tmavě modrý elegán HP Victus 16-e0950nc, kterého právě sleduješ na fotografiích, ti nabídne všestrannou grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 3050 4 GB, se kterou si můžeš pohodlně zahrát v rozlišení Full HD pestrou škálu nejoblíbenějších současných her při plynulé snímkové frekvenci a vysoké kvalitě grafického nastavení. Navíc také s podporou RTX efektů – tedy realistických světlených paprsků, odrazů a potažmo stínů.

Sekunduje jí výkonný procesor AMD Ryzen 5 5600H s šesti jádry a dvanácti vlákny a boostem až na pracovní frekvenci 4.2 GHz. Pro pracovní i herní využití oceníš i velkorysých 16 GB operační paměti RAM a rychlé SSD úložiště s kapacitou 512 GB. Laptop má fantastický 16,1“ IPS displej s rychlou obnovovací frekvencí 144 Hz, který díky tenkým rámečkům zachovává stále kompaktní rozměry 37 x 26 x 2,35 cm, aby se ti notebook vešel bez problémů do batohu. Nechybí mu tak plnohodnotná klávesnice s numerickým blokem. I přes sofistikovaný systém chlazení a osazení výkonným hardwarem váží jen 2,46 kg. A samozřejmě v portfoliu najdeš i ještě výkonnější modely. Provoz je tichý, ale při maximálním vytížení dokázaly ventilátory v našem testu udržet CPU kolem teploty 75 °C, což je pro notebook skvělá hranice.

Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Porce výkonu v tenkém šasi díky NVIDIA Max-Q

Díky souboru technologií NVIDIA Max-Q je možno i do elegantně tenkého těla herního stoje umístit grafické čipy s obří porcí výkonu a využívat při tom funkce jako NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) – umělou inteligencí ovládané pokročilé renderování, které ti zprostředkuje s využitím jader Tensor lepší výpočetní výkon a zároveň vylepšenou efektivitu napájení, a další funkce včetně dynamického boostu optimalizujícího opět power management a potřebný výkon na úrovni jednotlivých snímků. I o tyto funkce se rovněž stará umělá inteligence. Vyšší výkon přináší i tzv. Resizable BAR – pokročilá vychytávka třetí generace Max-Q, která váš procesor propojí s vyrovnávací pamětí grafického čipu v celé šíři najednou.

Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Herní notebook i pro tvoření obsahu, výpočty a studium

Notebookové grafické čipy NVIDIA GeForce RTX se stanou tvým parťákem nejen při gamingových večerech. Grafický procesor ti pomůže i s prací na tvých školních či pracovních projektech. Budeš se věnovat 3D grafice? Co třeba práce v Autodesku, Blenderu, Unity nebo dokonce MATLABu? GPU ti pomůže akcelerovat vykreslování a ty se tak můžeš naplno věnovat kreativitě, souvisejícím výpočtům a trénování v praxi.

Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Že tě zajímá spíš renderování videa, práce v profesionálních aplikacích jako Adobe After Effects či Premiere Pro nebo Sony Vegas? Nebo jsi tvůrce a streamer a OBS chceš mít spuštěné skoro nonstop? I s tím ti nejnovější čipy NVIDIA díky rychle škálovaným jádrům a ovladačům NVIDIA Studio pomohou. Vyzkoušej aplikaci NVIDIA Broadcast, která je nabitá efekty využívajícími umělou inteligenci – od virtualizace pozadí po chytré zoomování kamery a redukci hluků. S NVIDIA Omniverse zase objevíš kouzla renderování s ray tracingovými efekty, a jimi zprostředkovaným fotorealistickým detailem odlesků i stínů.

Victus by HP – dostupné notebooky ke studiu i hraní

Herní notebooky Victus ti tak pomohou i při studiu a tvorbě, a to bez ohledu na to, jestli studuješ IT, technické obory, matematiku či ekonometrii nebo grafický design, video a audio. S výpočty, modelováním i kreativní produkcí si laptop hravě poradí. A hrát pak můžeš ty sám!

Dostupné herní notebooky Victus by HP – zpátky do školy se stylem a GPU NVIDIA

Spolehnout se můžeš i na solidní výbavu v oblasti konektivity. Victus by HP 16-e0950nc disponuje rychlými USB porty v provedení A i C (substituující DisplayPort 1.4) se specifikací USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps), běžnými konektory pro síťové připojení i audio, ale samozřejmě i bezdrátovými moduly Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.2. Postrádat nebudeš ani webkameru či integrovaný mikrofon pro online schůzky s vyučujícím nebo kamarádem na Discordu.

Jednou z jeho největších předností je ale cena. Představovaný model se prodává za baťovských 19 990 Kč, což je s ohledem na bohatou výbavu, precizní dílenské zpracování a nálož surového výkonu hardwarových komponent neodolatelná nabídka. Prohlédni si řadu Victus by HP na HP.cz, vyber si ten pravý a vykroč pravou nohou do nového školního roku s výkonným a stylovým parťákem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama