Super Meat Boy Novinka Dr. Fetus' Mean Meat Machine vám nabídne krvavou variaci na Tetris

Dr. Fetus' Mean Meat Machine vám nabídne krvavou variaci na Tetris

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pracovat v ní budete s biologickým materiálem.

Reklama

Dr. Fetus` Mean Meat Machine je titulem z vesmíru Super Meat Boy, ve kterém se z vás stane Dr. Fetus. A cože vlastně bude vaším úkolem? Musíte vytvořit dokonalý vzorek DNA, z něhož následně postavíte armádu brilantních klonů. Abyste jej vygenerovaly, je nutné v testovacích komorách kombinovat vaše výtvory a testovat, zda jsou právě ony tím pravým. V praxi vypadá hledání ideálního vzorku tak, že se pokoušíte podobně jako v Tetrisu na sebe vršit příšerky totožný barev, což nemá být vůbec nic jednoduchého.

Dr. Fetus' Mean Meat Machine vám nabídne krvavou variaci na Tetris

Každá komora je totiž vybavena řadou mechanik schopných proměnit takřka dokonalý vzorek během vteřiny na krvavou kaši. Stabilně proto budete muset řešit, jak na sebe vaše výtvory naskládat, aby se jim nic nestalo. Dr. Fetus` Mean Meat Machine vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox X/S a Nintendo Switch. Datum vydání prozatím nebylo stanoveno, hra by měla dorazit v průběhu roku 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama