Dragon Age: Dreadwolf se blíží, vývoj dosáhl zásadního milníku
Dragon Age: Dreadwolf Novinka Dragon Age: Dreadwolf se blíží, vývoj dosáhl zásadního milníku

Dragon Age: Dreadwolf se blíží, vývoj dosáhl zásadního milníku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hru je už možné projít od začátku do konce.

Reklama

Generální manažer BioWare Gary McKay po delší přestávce odhalil nové informace o vývoji očekávaného nového Dragon Age s podtitulem Dreadwolf. V textu, který si můžete přečíst na oficiálních stránkách EA, uvádí, že tým pokořil významný milník.

Vývojáři úspěšně dosáhli alfa verze, což znamená, že se jednotlivé části hry spojily a momentálně už je možné celý herní zážitek projít od začátku do konce. McKay ale podotýká, že to rozhodně neznamená, že by hra byla hotová. Právě úspěšné dosažení alfy ale považuje za jeden z nejdůležitějších milníků vývoje.

Nyní se jednotliví členové týmu budou moci zaměřit na vizuální stránku a dotažení jednotlivých mechanik. Rovněž má dojít k optimalizaci tempa hry a úpravám z hlediska herního postupu a příběhu. McKay dále říká, že se zkrátka musí aktuálně v týmu postarat o to, aby všechny prvky do sebe perfektně zapadly a fungovaly jako celek.

I přesto ale v závěru svého povídání začíná už nyní hráče pomalu lákat na první lokace, které budou moci v průběhy hraní navštívit. Konkrétně vyzdvihuje hlavní město Minrathous, které je součástí Tevinterské říše. Dragon Age: Dreadwolf zatím nemá stanovené datum vydání. V minulosti se však mluvilo o tom, že by hra mohla vyjít ve verzi pro PC, PS5 a Xbox Series X/S na konci roku 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama