Drawn to Death první hrou v dubnové nabídce PS Plus
Drawn To Death Novinka Drawn to Death první hrou v dubnové nabídce PS Plus

Drawn to Death první hrou v dubnové nabídce PS Plus

Redakce

Redakce

6

Komiksová online střílečka od tvůrce Twisted Metalu.

Reklama

Komiksově stylizovaná online střílečka z třetí osoby, aneb bitva ve školním sešitě. I tak by se dala popsat hra Drawn to Death, za kterou stojí David Jaffe, tvůrce Twisted Metalu. Drawn to Death vyjde na začátku příštího měsíce a zároveň se vyskytne v dubnové nabídce her pro předplatitele služby Playstation Plus, oznámila Sony.

Drawn to Death je v podstatě sešit jistého studenta, kterého očividně výklad učitele moc nezajímá a tak si na papír místo zápisků maluje souboje mezi postavami, za které hráči budou hrát, aby se mezi sebou utkali v kreslené aréně. Postavy si hráči budou moci vylepšovat za splnění různorodých úkolů. Vylepšení pak mají šanci využít v módem jako je týmový deathmatch nebo free-for-all.

Originální nápad zní sám o sobě velmi dobře, ovšem vývojáři se nezdráhají oznámit ještě pár dalších novinek. Například Sphinx mise, s kterými si hráči mohou odemknout nové zbraně a úrovně, nebo 15 nových misí zaměřených na 6 základních postav, za které získáte odměnu v podobě oblečků a tauntů. Taunty společně se skiny postav však bude možné získat i z tajemných boxů, které se objeví za velký počet zabití.

Hra bude dostupná ke koupi a v nabídce Playstation Plus od 4. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama