Drogová válka v Narcos: Rise of the Cartels
Novinka Drogová válka v Narcos: Rise of the Cartels

Drogová válka v Narcos: Rise of the Cartels

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One pkgsrc Desková hra

Brutální akční strategie podle televizního seriálu Narcos.

Reklama

Narcos je výtečně hodnocený americký televizní seriál společnosti Netflix, natáčený mezi roky 2015 až 2017, jenž se odehrává v krutém a nemilosrdném světě kolumbijských drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy jakožto Agent DEA (amerického úřadu pro boj proti drogám), který má za úkol zlikvidovat drogového bosse Pabla Escobara a zničit jeho kartel Medellín.

A nová hra Narcos: Rise of the Cartels je oficiálním a licencovaným titulem vyrobeným podle seriálové předlohy. Jedná se o brutální tahovou akční strategii od londýnského studia Kuju (autoři sérií Marvel: Ultimate Alliance, Zumba Fitness či EyeToy Play), jež je postavena na událostech první řady seriálu Narcos. Odehrává se v jihoamerické Kolumbii v osmdesátých letech minulého století, ale zajímavým benefitem je možnost hraní za obě strany: buď za agenty agentury DEA, či za jejich protivníka z kartelu Medellín.

 

Drogová válka v Narcos: Rise of the Cartels

 

Narcos: Rise of the Cartels je nyní k dostání pouze pro PC v digitální verzi na Steamu, kde s dvacetiprocentní slevou vyjde na 23,99 EUR (cca 610,-). Zkraje příštího roku by se hra měla objevit i v krabicové verzi pro konzole PS4, X1 a Switch, přičemž zůstane nižší cenová hladina, jež by neměla překročit tisícovku. Na základě stejného seriálu je v prodeji desková hra Narcos v češtině, v níž se také jeden z hráčů ujme role drogového bosse Escobara, zatímco ostatní hráči hrají za DEA, policii a konkurenční frakce, které chtějí El Patróna zlikvidovat. Naši recenzi najdete zde.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=CPu-rrpaAkE[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama