Valorant Novinka Druhá epizoda Valorant dorazí velice brzy

Druhá epizoda Valorant dorazí velice brzy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Představí nového agenta, na kterého láká také nová upoutávka.

Reklama

Společnosti Riot Games se rozhodně daří, jelikož League of Legends se stalo v minulém roce nejvýdělečnějším free-to-play titulem na PC (detaily o sezóně 2021 naleznete v našem článku), a k tomu představili povedenou karetku Legends of Runeterra či multiplayerovou akci Valorant, která přišla s rychlými souboji 5 na 5.

Poslednímu jmenovanému titulu se posléze také daří, přičemž se jeho hráči mohou těšit na další epizodu (v podstatě sezóna), která do hry přinese několik novinek.

Tou nejvýraznější zřejmě bude zcela nový agent, jehož jméno je Yoru.

Druhá epizoda Valorant dorazí velice brzy

Na jeho představení se můžete podívat v krátkém filmečku v záhlaví článku, jenž oplývá podobnou animací, jakou jsme mohli vidět třeba v celovečerním animovaném filmu Spider-Man: Paralelní světy.

Každopádně jeho devízou bude možnost teleportace na krátké vzdálenosti, nicméně k zahození nebudou ani jeho ostatní schopnosti. Jejich přehled je následující:

  • Fakeout - schopnost, která pracuje s důležitostí zvuků, tudíž je za její pomoci možnost vytvořit falešné kroky, které půjdou ve směru, jaký hráč zvolí
  • Gatecrash - v podstatě teleportovací maják, za jehož pomoci se může postava teleportovat buď dopředu, případně zpět do bezpečí
  • Blindside - bleskový granát, jenž se aktivuje poté, co se odrazí od povrchu
  • Dimensional Drift - postava se přenese do dimenze, v níž je neviditelná a nezranitelná, což ji umožňuje přemístit se, aniž by si toho někdo všiml

Jedná se tedy v podstatě o takového tichého infiltrátora.

Kromě toho se hráči dočkají přirozeně i nového battle passu, jehož cena je nastavena na 10 amerických dolarů (zhruba 225 Kč), který bude obsahovat nějaké ty nové skiny, hráčské karty, tituly či spreje. Nicméně bude existovat i chudší bezplatná varianta.

Pokud by vás následně zajímalo datum vydání druhé epizody, tak to už je velice blízko, jelikož se jí dočkáme už 12. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama