Druhá polovina února s Xbox Game Pass
Novinka Druhá polovina února s Xbox Game Pass

Druhá polovina února s Xbox Game Pass

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Japonec, nebožtík, Disney a vyprahlá post-apo pustina kam se podíváš.

Reklama

Není tomu dlouho, co jsme vás informovali o tom, že se do konzolové verze předplatného Xbox Game Pass podívá povedené RPG Final Fantasy XV, o dost méně povedený spin-off série Wolfenstein s podtitulem Youngblood a logická záležitost Death Squared. Druhá půlka února však potěší i majitele osobních počítačů, jelikož hned tři velké hry přibudou i do PC verze. A jaké tituly to budou? Inu, to si řekneme nyní.

Od 20. února

Ninja Gaiden 2 (pro Xbox One)

Tento druhý díl legendární hack-and-slash akce od Teamu Ninja vyšel na Xbox 360 v roce 2008 a odehrává se rok po událostech Ninja Gaiden Black. Hlavním protagonistou je opět Ryo Hayabusa - mistr ninja, v jehož kůži budeme opět ničit armádu zlounů z podsvětí, které budete odpravovat ve velmi povedeném soubojovém systému, jenž si vyžaduje naprostou preciznost a zkušenosti. Rozhodně skvělá volba pro všechny fanoušky nekompromisních her.

Od 25. února

Kingdom Hearts 3 (pro Xbox One)

Třetí díl tohoto populárního cross-overu mezi společností Disney a Square Enix konečně uzavírá příběh Sory, kačera Donalda a Goofyho, na něž čeká finální bitva, v níž musí nadobro porazit mistra Xehanorta. V tomto dílu se podíváte například do světů inspirovaných populárními pohádkami Ledové království, Na vlásku či Velká šestka.

Two Point Hospital (pro PC a Xbox One)

Chtěli jste si někdy zřídit svou vlastní nemocnici, najímat doktory a léčit pacienty s opravdu kuriózními nemocemi? V Two Point Hospital je tohle všechno možné. A jelikož je hra duchovním nástupcem legendárního Theme Hospital, tak v ní samozřejmě nechybí ani typický humor, jenž vám léčení jednotlivých pacientů udělá o to příjemnější.

Wasteland Remastered (pro PC a Xbox One)

V únoru si v tomto výhodném předplatném budeme moci zahrát i remaster praotce všech post-apokalyptických her - Wasteland. Tato upravená verze nabídne překopanou grafiku, zvuk, upravený soundtrack a samozřejmě trochu vyladěnou hratelnost. Pokud vás tedy někdy zajímalo, kde se inspiroval legendární Fallout, budete mít nyní vynikající příležitost to zjistit.

Od 26. února

Yakuza 0 (pro PC a Xbox One)

Koncem února se hráči na Xboxu One vůbec poprvé dočkají vydání populární městské akce Yakuza, konkrétně jejího v pořadí již šestého dílu, jehož události předchází původní sérii. Stejně jako v ostatních dílech se můžete těšit na výborný příběh, bláznivou hratelnost a opravdu geniálně napsané vedlejší úkoly. Rozhodně výborný nástupní můstek do této skvělé videoherní série.

V únoru se do Xbox Game Passu ještě podívají:

  • Jackbox Party Pack 3 (pro Xbox One)
  • Indivisible (pro PC)
  • Reigns: Game of Thrones (pro PC)

Nicméně jak je již tradicí, tak nás některé hry taktéž musí opustit. Tentokrát přišla řada na následujících sedm titulů. Jejich datum odebrání z předplatného není prozatím jisté.

  • Fallout 3
  • Just Cause 4
  • Rise of the Tomb Raider
  • Snake Pass
  • The Elder Scrolls 4: Oblivion
  • Batman: Return to Arkham – Arkham City
  • Batman: Return to Arkham – Arkham Asylum

Předplatné Xbox Game Pass si můžete zakoupit na Xzone.cz, stejně jako jeho verzi Ultimate, v níž získáte všechna předplatná od společnosti Microsoft (Xbox Game Pass pro PC i konzole a Xbox Gold).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama