Druhé rozšíření přidá do XCOMu 2 nové typy nepřátel
XCOM 2 Novinka Druhé rozšíření přidá do XCOMu 2 nové typy nepřátel

Druhé rozšíření přidá do XCOMu 2 nové typy nepřátel

Chepa

Chepa

1

Alien Hunters obsáhne jednu příběhovou misi, novou výzbroj a nové typy nepřátel.

Reklama

Po DLC Anarchy's Children se příští týden mohou hráči těšit na nové DLC Alien Hunters. Bude obsahovat zcela novou misi, nové zbraně a výzbroj. Zároveň také nový update pro Avenger's Armory nazývanou "Hunter's Lodge". Nově se také proti hráči postaví tři noví nepřátelé "Ruler".

Ruler budou obsahovat nepřátele jako je Viper King, Berserker Queen a Archon King. Navíc se po splnění nové DLC mise budou objevovat náhodně i v hlavní hře. Každý z těchto nových nepřátel bude mít svou vlastní unikátní taktiku. Nicméně "Rulers" se objeví jen na limitovaný čas v jedné misi, po kterém utečou, ale vrátí se opět v misi další.

DLC obsáhne také čtyři nové zbraně. Bolt Caster, který dokáže udělat velké poškození na jednu střelu. Hunter's Axe neboli sekera, kterou vojáci budou mít možnost házet. The Shadowkeeper pistoli, zbraň, s kterou když zabijete nepřítele, máte zaručené skrytí. A zmrazující granát, který dočasně zamrazí nepřátele. Háček je však v tom, že počet každé této zbraně je omezený jen na jednu. Když s ní nějaký voják zemře v bitvě, musíte jeho tělo přenést zpátky na Skyranger, nebo je ztratíte permanentně.

Přibydou také tři nové druhy zbroje. Pokud je hráč bude chtít, bude si je muset vyrobit z mrtvol nových nepřátel. Avšak odměna za ně bude adekvátní, zbroj vám dává větší šanci vyvolávat strach v nepřátelských poskocích. Pro příklad - nošením Viper King zbroje spíše vystrašíte zmije. Zbroj nadále svému uživateli zpřístupní nové unikátní schopnosti jako boostery, pomocí kterých bude voják moci létat po bojišti.

DLC Alien Hunters se dostaví zároveň s kompatibilním patchem, který obsáhne různé opravy chyb, optimalizuje výkon hry a bude balancovat hru pro jednoho hráče, stejně tak jako multiplayer.

Pro hraní Alien Hunters, které vychází 12. května, je potřeba mít koupený XCOM 2 a cena bude $9,99, čili v přepočtu zhruba 240 Kč. Hra je dostupná pouze pro PC, Mac Linux. Studio Firaxis se nechalo slyšet, že se nebrání vydaní hry i na PS4 nebo Xbox One, ale prozatím se soustředí primárně na vývoj PC verze.

Čekání na DLC můžou hráči zkrátit podíváním se po nových schopnostech, zbraních a vetřelcích od studia, které stoji za vytvořením modu Long War do Enemy Unknown. Zároveň s XCOM 2, Long War Studios vydalo tři módy a následně i uživatelský toolbox, který dal možnost hráčům upravit si spoustu věcí, jako například rotaci kamery, uživatelské rozhraní, nebo statistiky vojáků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama