Druhé rozšíření pro Galactic Civilizations III nese jméno Crusade
Galactic Civilizations 3 Novinka Druhé rozšíření pro Galactic Civilizations III nese jméno Crusade

Druhé rozšíření pro Galactic Civilizations III nese jméno Crusade

LakilukCZ

LakilukCZ

Těšit se můžeme na novou kampaň, špionáž a nové civilizace.

Reklama

Galactic Civilizations III je vesmírná tahová strategie v duchu 4X. Její základní verze vyšla v květnu loňského roku a byla velmi kladně přijata. Datadisk Mercenaries, který následoval, hru rozšířil o nové rasy a žoldáky. Vývojáři ze Stardock se rozhodli, že ještě nemají dost a oznámili druhý, větší datadisk s názvem Crusade. Ten by měl přinést úplně novou kampaň, další nové rasy, lepší práci s vašimi občany, tvorbu vlastní rasy a také špionáž. Ta v základní hře úplně chyběla a hráči si ji žádali.

Nyní tak s vašim vycvičeným špehem budete moci provádět akce hluboko v týlu nepřítele. Je libo sabotovat planetární zařízení, krást technologie nebo snad vraždit nepřátelské agenty? V Crusade to bude možné.

„V Crusade jsme se soustředili na vytvoření ještě komplexnější vesmírné strategie. Vaši občané jsou srdcem civilizace, dbejte proto na jejich trénink. Vy rozhodujete o tom, kterým směrem se bude evoluce vyvíjet,“ řekl Paul Boyer ze studia.

Galactic Civilizations III: Crusade čekejte tohle jaro. Zatím se můžete podívat na trailer nebo si přečíst první vývojářský deníček. Deníčky by měly vycházet každý týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama