Novinka Druhoválečná taktická strategie Classified: France '44 vás vezme do okupované Francie

Druhoválečná taktická strategie Classified: France '44 vás vezme do okupované Francie

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Společnost zodpovědná za sérii Worms představila svůj nový titul.

Reklama

Společnost Team17, kterou si část hráčů nadále spojuje především se sérií Worms, představila svůj nový titul, na jehož vývoji se podílí z pozice vydavatele. Nově odhalená hra nese název Classified: France '44 a svým zasazením vás vezme do Francie v období druhé světové války.

Titul vzniká v novém britském studiu Absolutely Games a žánrově spadá do žánru taktických tahových strategií. Místo bitev pravidelných armád se však stanete velitelem místního odboje, který je složen ze spojeneckých komand a bojovníků francouzského odboje. Hlavní náplní hry budou tvořit různé sabotážní akce, kterými se pokusíte znepříjemňovat život německým okupantům.

Autoři lákají na vysokou míru znovuhratelnosti a inspiraci skutečnými událostmi a příběhy. Kromě kampaně si pozornost zaslouží režim s názvem Mission Creator, který vám umožní vytváření a sdílení vlastních misí. Classified: France '44 vyjde v průběhu letošního roku na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Výše v náhledu se můžete podívat na úvodní trailer, který navazuje na před pár dny zveřejněný teaser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama