Druhoválečné RPG Broken Lines
Novinka Druhoválečné RPG Broken Lines

Druhoválečné RPG Broken Lines

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Linux Linux

Za nepřátelskými liniemi v alternativní verzi 2. světové války.

Reklama

Nové příběhové taktické RPG Broken Lines se odehrává v alternativní podobě 2. světové války, kdy se po havárii letadla ocitnete s družstvem osmi britských vojáků a vojaček hluboko za nepřátelskými liniemi, načež se za každou cenu potřebujete dostat zpátky ke svým. Tvůrci z dánského třináctičlenného studia PortaPlay z Kodaně se doposud orientovali vesměs pouze na solidně úspěšné mobilní hry, jichž na jeden titul prodávali kolem půl milionu.

 

Druhoválečné RPG Broken Lines

 

Broken Lines je jejich největší hrou, pro níž se inspirovali jednak ve skutečných událostech útěků z německých pozic a ze zajetí v průběhu 2. světové války, a jednak od neúspěšné přežívací akční hry Pilot Down: Behind Enemy Lines, která v roce 2005 vyšla na PC, PS2 a první Xbox od již neexistujícího vydavatele a výrobce Oxygen Games z Anglie. Broken Lines je ale naprosto odlišná dramatická sága o obyčejných vojácích, kteří jsou nuceni prožívat peklo bojů na západní frontě.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=W1QXHyXEXa0[/embed]

 

Hra se sice označuje jako válečné RPG, ale stylem hraní to je klasická tahová strategie z ptačího náhledu s RPG progresem a s možností rozdávání příkazů v zastaveném čase všem osmi členům vaší jednotky. Zakoupíte si ji na GOGu a Steamu za 24,99 EUR (cca 630,-), přičemž si stáhnete 2,6 GB dat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama