Dubnové prodeje v českých herních obchodech
Modern Warfare 3 Novinka Dubnové prodeje v českých herních obchodech

Dubnové prodeje v českých herních obchodech

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tradiční série se vrátila na vrchol.

Reklama

České herní obchody Xzone a JRC zveřejnily tradiční žebříčky nejprodávanějších her a konzolí za uplynulý měsíc. Tentokrát se jedná přehled produktů za duben.

Xzone

V Xzone se nejvíce dařilo sérii Fallout v edici S.P.E.C.I.A.L. Anthology, jejíž prodeje dokazují zvýšený zájem o celou značku po uvedení seriálu od Amazonu. Dařilo se také nově vydané PlayStation exkluzivitě Stellar Blade, která se umístila na druhé pozici. Pomyslné stupně vítězů poté doplnil automobilový survival Pacific Drive. Mezi nejprodávanějšími hrami se objevil také Fallout 76, Dragon's Dogma 2 nebo přední sportovní tituly jako NHL 24, EA Sports FC 24.

Dubnové prodeje v českých herních obchodech

Žebříčku konzolí dál vládne PlayStation 5 ve verzi s mechanikou, kterou následuje Nintendo Switch OLED a PlayStation 5 bez optické mechaniky.

Dubnové prodeje v českých herních obchodech

JRC

V JRC obsadily přední pozice tradiční stálice. Prví místo si udržel sportovní titul EA Sports FC 24, který doplňuje Grand Theft Auto V a Call of Duty: Modern Warfare 3. Dařilo se také čtvrtému The Last of Us: Part I a pátému NHL 24. Z nově vydaných her se nejvýše umístilo sedmé Stellar Blade.

První pozici s přehledem obhájila EA Sports FC 24. Sportovní kousky od EA patří dlouhodobě mezi ty nejprodávanější, ať už jde o fotbal nebo hokej, který skončil v dubnu na 5. pozici,“ vysvětluje za prodejce Petr Kratochvíl.

Dubnová TOP 10 v JRC:

  1. EA Sports FC 24
  2. Grand Theft Auto V
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3
  4. The Last of Us: Part I
  5. NHL 24
  6. The Last of Us: Part II
  7. Stellar Blade
  8. Minecraft
  9. Gran Turismo 7
  10. Marvel’s Spider-Man 2
Dubnové prodeje v českých herních obchodech
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama