DuckTales: Remastered budou staženy z digitálních obchodů
Ducktales Remastered Novinka DuckTales: Remastered budou staženy z digitálních obchodů

DuckTales: Remastered budou staženy z digitálních obchodů

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 3 Apple iOS Android Android Xbox Xbox 360

Na její pořízení máte posledních pár hodin.

Reklama

Když v roce 2013 vyšla předělaná verze kultovní skákačky ze světa Kačeřích příběhů, valná většina fanoušků byla nadšená, jelikož se stále jednalo o velmi příjemnou záležitost a to i přes to, že jádro hratelnosti zůstalo téměř nezměněno oproti svému 21 let starému předchůdci. Chyběla sice funkce v podobě tlačítka, kdy by se hra proměnila zpět do originálního 8-bitové vzhledu a taktéž absentovaly i originální skladby, ale nic nebránilo tomu, abychom si tento nostalgický výlet do minulosti nemohli užít.

Nyní se ale tomuto remasteru nachýlil čas, jelikož se 9. srpna úplně vytratí z digitálních obchodů. Důvod odebrání hry sice není zcela jasný, ale pravděpodobně je to kvůli tomu, že Capcomu končí licenční práva na značku.

Nicméně pokud jste se k titulu zatím nedostali, tak nyní máte šanci si ho do avizovaného času (níže) zakoupit se slevou za 3,5 eura na Steamu. Pokud si ho stihnete do té doby pořídit, budete si ho moci kdykoliv znovu stáhnout, takže po jeho odebrání z obchodu o něj nepřijdete. Co se týče diskových konzolových verzí této hry, tak ty budou fungovat nadále zcela bez problémů na daném systému. Stejný osud ale čeká digitální verze pro Xbox 360 (díky zpětné kompatibilitě i na Xboxu One), PlayStation 3 a Wii U. V prvním případě hra stojí 89,75 Kč. V tom druhém 409 Kč.

  • PC (Steam): 9. srpna v 1:59
  • Xbox 360, Xbox One (zpětná kompatibilita): 9. srpna ve 2:00
  • PS3: 9. srpna v 17:00
  • Wii U: 10. srpna v 1:59
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama