Důkladné vylepšení Out There: Ω
Novinka Důkladné vylepšení Out There: Ω

Důkladné vylepšení Out There: Ω

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch Linux Linux Apple iOS Android Android Apple Mac

Vesmírné dobrodružství je výrazně rozšířené a navíc za pakatel.

Reklama

Out There je ucelená řada videoher, kterou v roce 2014 začala mobilní hra pro Apple iOS a Google Android jménem Out There: Ω. O rok později se Out There: Ω objevila také na PC, Macích a Linuxu, načež ji naposledy ve speciální edici Out There: Ω The Alliance dostal minulý rok i Switch.

Kromě Out There: Ω se ve stejném futuristickém sci-fi světě odehrává ještě grafická komiksová novela Out There Chronicles, jež byla v roce 2016 vydána pouze na mobily (iOS/Android). Navíc se s univerzem Out There úzce prolíná i jinak zcela odlišná tahová špionážní strategie Sigma Theory: Global Cold War určená pro PC, Macy a Linux. A na letošní rok se plánuje další dějství, tentokrát jako přežívací sci-fi strategie Out There: Oceans of Time.

 

Důkladné vylepšení Out There: Ω

 

Nás ovšem zajímá původní Out There: Ω, což je vesmírná sci-fi adventura podle pravidel rogue-like, v níž se jako osamělý astronaut probudíte z dlouhého kryospánku ztraceni v dalekém vesmíru, a tak vám nezbývá, než se adaptovat na okolní prostředí a dobře hospodařit s omezenými zdroji pro zpáteční cestu domů. Na níž ovšem potkáte mnoho druhů mimozemských entit, objevíte futuristické technologie a budete čelit náročným a nebezpečným výzvám.

Tato příznivě hodnocená a úspěšná hra (prodala přes půl milionu kopií) je jednak nyní na Steamu v obří 80% slevě za necelá 3 eura (na mobily platí sleva 70 %), ale navíc aktuálně dostala bezplatné a výrazné vylepšení Out There: Ω The Alliance. Tento velký update, jehož dostaly všechny platformy od mobilů po Switch, celé vesmírné dobrodružství citelně rozšiřuje a prodlužuje díky 30 novým příběhům (misím), 3 novým vesmírným lodím, 16 světům, jednomu novému zakončení a mnoha dalším funkcím. Tak proč Out There za těch 70 korun nezkusit?

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1qHHa7VF5gI[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama