Duo indie titulů zdarma na Epic Games Store
Pathway Novinka Duo indie titulů zdarma na Epic Games Store

Duo indie titulů zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Utíkejte z vězení a prozkoumávajte prastaré kobky.

Reklama

Aktualizace: Epic Games Store se potýká s technickými obtížemi, díky nimž bylo vypuštění The Escapists 2 odloženo na neurčito.


Původní zpráva:

V minulém týdnu si na své přišli fanoušci žánrů survival a starých dobrých bojovek, jelikož jsme se na Epic Games Store dočkali zcela bezplatně dvou titulů v podobě ARK: Survival Evolved a Samurai Shodown Neo Geo Collection. Tentokrát si pak pošmáknou především milovníci menších indie titulů z pixel-artovým vizuálem.

The Escapists 2

Tato velice chytlavá strategie je pokračováním úspěšného titulu z roku 2014, které má na svědomí Mouldy Toof Studios. V něm se budete snažit utéct z přísně střeženého vězení pomocí vaší vychytralosti a vynalézavosti. Nicméně nesmíte dopustit, aby stráže něco vytušili, pročež stále musíte plnit své vězeňské povinnosti, jako jsou povinné práce, kontroly a dodržování pravidel. Pokud by vás následně přestalo bavit utíkat osamoceni, můžete se pustit do hry více hráčů, která je dostupná jak online, tak i lokální.

Pathway

Pathway je strategicko-adventurní titul zasazen do 30. let minulého století, v němž půjdete po stopách dávno zapomenutých okultních tajemství, kdy narazíte na různé prastaré kobky či vesničany v nesnázích. V cestě vám však budou stát nepřijemní nepřátelé, jež musíte porazit v zábavných tahových soubojích.

Oba dva tituly si lze aktivovat do 25. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama