Důvody odkladu PC verze a smrtící oblast z Monster Hunter: World
Monster Hunter: World Novinka Důvody odkladu PC verze a smrtící oblast z Monster Hunter: World

Důvody odkladu PC verze a smrtící oblast z Monster Hunter: World

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9

Díky novému gameplay videu můžeme navštívit Coral Highlands.

Reklama

Capcom vydal nové devítiminutové gameplay video z akce Monster Hunter: World, ve kterém navštívíme další z oblastí, nazvanou Coral Highlands.

Nezapomeňte, že od 18. do 22. ledna proběhne na PlayStationu 4 poslední veřejný betatest. Plná verze Monster Hunter: World vyjde celosvětově pro PlayStation 4 a Xbox One už 26. ledna a následně na PC někdy koncem tohoto roku. V rozhovoru pro GamesRadar vysvětlil producent hry Ryozo Tsujimoto důvody odkladu vydání PC verze.

Tsujimoto řekl, že půjde o úplně nový typ hry, vlastně první Monster Hunter: World a Capcom proto chce zajistit, aby byl dokonalý. „Jakožto hlavní hra série Monster Hunter, která je zároveň náš první počítačový titul, chceme si být jisti, že bude kvalitní. Takže místo toho, abychom během vývoje konzolových verzí hledali další prostředky, věnovali jsme jim plnou pozornost. Chceme konzolové verze vyprovodit ze dveří a pak budeme potřebovat nějaký čas, abychom vytvořili co nejlepší PC verzi.“

Podle slov Tsujimota je cílem společnosti Capcom vytvořit pro PC hráče opravdu skvěle optimalizovanou PC verzi: „Počítačové verze vyžadující více práce. U konzolí používáte first party matchmaking, ať je to PSN nebo Xbox Live, stačí když se připojíte, ale u počítačů budeme muset pracovat trochu víc, než vytvoříme vlastní matchmaking. Doufáme, že PC hráči nebudou muset čekat o moc déle, abychom vám dokázali přinést opravdu skvěle optimalizovaný zážitek."

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama