Dva výhodné balíčky velkých i malých her
Novinka Dva výhodné balíčky velkých i malých her

Dva výhodné balíčky velkých i malých her

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Devil May Cry 4, DiRT 4 či Project Cars 2.

Reklama

Jak zní v úvodu jedné z legendárních písniček od české kapely Krucipüsk: "Doba je temná." - avšak díky nastálé karanténě máme více času na hraní a směle se můžeme pustit do našich videoherních restů z minulosti.

Jenomže určitě se mezi námi najdou tací, kteří přeci jen pokukují po nových titulech, které by mohl v těchto časech vyzkoušet. Takové by tedy mohla zajímat aktuální nabídka dvou speciálních balíčků na stránkách Humble Bundle.

První z nich se jmenuje Capcom Mega Bundle a ti bystřejší z vás asi pochopili, že se jedná o balíček vybraných her od této japonské společnosti. A jak již bývá tradicí, můžete si ho zakoupit ve třech úrovních.

Ta jeho nejlevnější varianta za 1 euro (27 Kč) v sobě obsahuje hry STRIDER, Mega Man Legacy Collection, první epizodu z Resident Evil Revelations 2 a speciální DLC do remaku Resident Evilu 2, otvírající všechny odměny ve hře.

Druhá úroveň prozatím stojí 9,93 eur (270 Kč) a kromě výše zmíněného navíc dostanete Mega Man X Legacy Collection, Resident Evil 0 HD Remaster, Resident Evil Revelations, kompletní Resident Evil: Revelations 2 a dvě 50% slevy na Resident Evil 2 a Devil May Cry 5 do Humble Storu.

Nejdražší verze následně stojí 18,50 eur (rovných 500 Kč). Zde naleznete všechny tituly předchozí a k tomu Mega Man 11, Street Fighter 30th Anniversary Collection, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Devil May Cry 4 Special Edition, Resident Evil HD Remaster a Dead Rising 4.

Dva výhodné balíčky velkých i malých her

Druhý pakl naopak rozhodně potěší všechny motoristy, jelikož v něm naleznete hromadu her se závodní tématikou.

První úroveň za 1 euro nabízí rallye závody WRC 7 FIA World Rally Championship, motorky MXGP - The Official Motocross Videogame a MotoGP15.

Trochu dražší verze za 7,95 (215 Kč) navíc obsahuje arkádové moto závodění Road Redemption, povedené okruhové závody Project CARS společně s upgradem na Limited Edition a DiRT 4.

Nejdražší balíček za 12 eur (325 Kč) následně obsahuje ještě NASCAR Heat 4, Project Cars 2 s balíčkem japonských aut a simulátor Assetto Carso se třemi jeho DLC.

Dva výhodné balíčky velkých i malých her

Koupí obou bundlů můžete přispět na vybranou charitu, kdy volba tentokrát padla na neziskovku Direct Relief, snažící se poskytovat lékařskou péči lidem, jenž by ji pravděpodobně jinak nedostali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama