Dvacet minut z real-time strategie Iron Harvest
Iron Harvest Novinka Dvacet minut z real-time strategie Iron Harvest

Dvacet minut z real-time strategie Iron Harvest

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Taktická real-time strategie z alternativní doby po první světové válce. Zaujme vás?

Reklama

Vybraným zahraničním magazínům a YouTuberům byla poskytnuta demoverze připravované real-time strategie Iron Harvest. V téměř 20minutové ukázce můžeme vidět, jak obrnění a plně ozbrojení mechové bojují proti pouhým vojákům. Zpočátku chodí vojíni postupně po vlnách s tím, že každá vlna nabývá na síle, takže se dočkáme i nebezpečných mechů na straně protivníka.

Přijde vám to podivné? Tahle taktická real-time strategie je totiž zasazena do alternativní historie našeho světa po roce 1920. Titul vzniká za podpory komunity, na Kickstarteru se již vybralo přes 851 000 dolarů, které zaplatilo téměř 11 000 hráčů. Díky tomu se mohou vývojáři soustředit na vylepšení hry a slibují navíc filmové cut-scény, New Game Plus, výzvy a skirmish mód. Za další peníze může být multiplayer (milion dolarů), kooperační kampaň (1,1 milionu), co-op výzvy (1,15 milionu) nebo bezplatné rozšíření kampaně (1,5 milionu).

Jak nás upozornil čtenář Docik (děkujeme), kromě Kickstarteru sbírají tvůrci peníze ještě přes své oficiální stránky. Díky tomu vybrali celkově již 958 940 dolarů. Multiplayer za celkových milion dolarů je tak dost pravděpodobný. Zbývá 16 dnů.

Iron Harvest je v plánu na rok 2019 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama