Dvě hry zdarma na Epic Games Store
For The King Novinka Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC

Hutná post-apo střílečka a zajímavá kombinace strategie, tahových soubojů a roguelike prvků.

Reklama

Když se ohlídneme do nedávné minulosti, přesněji sedm dní nazpět, zjistíme, že platforma Epic Games Store zdarma rozdávala unikátní metroidvanii Dandara: Trials of Fear Edition, která v sobě mísí pohledný vizuál se zajímavou hratelností.

Tento týden pak dostaneme rovnou dvě hry, kdy opět dojde k naprosté změně žánru i stylizace.

Metro: Last Light Redux

První hru pravděpodobně všichni dobře znáte. Jedná se o druhý díl ukrajinské série Metro v jeho Redux edici, kde se podíváte do post-apokalyptického světa, který můžete znát ze stránek knih spisovatele, jehož jméno je Dmitrij Gluchovskij.

Opět se zhostíte role hlavního hrdiny Arťoma, který se vydává na nové dobrodružství, jenž je plné různých monster, nepřátelských vojáků a hutné atmosféry.

For The King

Tento mix strategie a tahových soubojů s příměsí roguelike elementů vyšel v dubnu roku 2018 a na svědomí ho mají lidé ze studia IronOak Games.

V něm se v sólu či lokální a online kooperaci ujmete ovládání party hrdinů, která se vrhne do prozkoumávání procedurálně generovaných map, kde bude plnit náhodné questy, za jejichž kompletaci samozřejmě získá i různé odměny v podobě lepší výbavy.

Tuto výbavu pak využijete v rychlých tahových soubojích, v nichž naleznete unikátní systém slotů pro útoky a speciální schopnosti, kdy vaše úspěšnost navíc záleží i na hodu kostek.

Aktuálně je ještě k tomu hra napěchována obsahem, jelikož její součástí jsou i obsahové aktualizace Dungeon Crawl, Frozen Expanse Adventure, Gold Rush Un-Cooperative Mode, Into The Deep a další.

Přidání titulu do své knihovničky můžete provést na tomto odkaze.

Aktivaci her musíte stihnout do 11. února, jelikož poté bude nabídka opět obměněna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama