Dvě hry zdarma na Epic Games Store
Amnesia: A Machine For Pigs Novinka Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Budeme se bát a starat se o království.

Reklama

Pevně věřím, že už jste se stihli ponořit do čarokrásných hlubin podmořského titulu ABZÛ a do nebezpečných džunglí Vietnamu v Rising Storm 2: Vietnam, což byly tituly, které jste mohli v minulém týdnu získat zdarma na platformě Epic Games Store. Tento týden pak opět budeme mít k dispozici dvě hry, které se od sebe poměrně značně liší.

Amnesia: A Machine for Pigs

Jelikož nás za pár dní čeká návrat kultovní hororovky Amnesia, tentokrát s názvem Amnesia Rebirth, tak je dost možná výborný čas na to, aby si případní zájemci vyzkoušeli druhý díl, který měl původně být jen mod, z něhož však vznikla samostatná hra. Ta sice možná nedosahuje kvalit původního díla, avšak rozhodně stále stojí za vaši pozornost.

Kingdom New Lands

V tomto menším dílku se vžijete do role panovníka, který se na neznámém ostrově snaží vybudovat své království, přičemž během toho zkouší opravit loď, aby mohl odplout z tohoto ostrova. Na budované království však budou útočit nepřátelé, které je nutné odrážet. Proto je třeba za zlaťáky stavět opevnění, najímat poddané a vylepšovat své území.

Obě hry lze do vaši knihovničky přidat do 22. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama