Dvě hry zdarma na Epic Games Store
ARK: Survival Evolved Novinka Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Dvě hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

18
Platformy Windows PC

Přežívejte ve světě plném dinosaurů a mlaťte své protivníky.

Reklama

V minulém týdnu došlo poměrně na studenou sprchu, kdy na platformě Epic Games Store přistálo v rámci bezplatné týdenní nabídky Overcooked, které se v této pozici už jednou nacházelo (avšak jak se říká, darovenému koni na zuby nekoukej). V tomto týdnu se nicméně laťka zase docela zvedne, jelikož si na své přijdou všichni nadšenci do subžánru survival a bojovek.

ARK: Survival Evolved

Tento relativně povedený online titul je tu s námi již celých pět let (během psaní tohoto článku jsem dokonce zjistil, že existuje verze pro mobily), přičemž se stále těší z velké hráčské základny, a to i přes to, že nemalá část různých aktualizací dost lidí poměrně naštvala, případně se jim nelíbí systém neustálého vydávání nových placených datadisků, které nejsou příliš odladěné. Nicméně pokud fandíte tomuto stylu hraní, kdy během jedné noci můžete přijít téměř o vše (případně nevíte co s časem), tak je pro vás ARK vhodnou volbou. A za vyzkoušení nic nedáte.

 

Samurai Shodown Neo Geo Collection

Samurai Shodown je poměrně stařičká bojovková série, kterou pravděpodobně moc lidí u nás nezná. To nicméně můžete napravit pomocí této kolekce sedmi titulů (v podstatě pěti, kdy pátý díl je ve třech variacích), v níž se můžete mlátit jak v online, tak i offline módech.

Oba tituly si na Epicu můžete aktivovat do 18. června.

Příště se opět můžeme těšit na dvojitou porci her, kde se dočkáme The Escapists 2 a Pathway.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama