Dvě hry zdarma na Epicu
Elite: Dangerous Novinka Dvě hry zdarma na Epicu

Dvě hry zdarma na Epicu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC

Vesmírná explorace a zajímavá puzzle příběhovka.

Reklama

V minulém týdnu jsme zcela zdarma na Epic Games Store mohli vymítat s pomocí písmenek démony v zajímavé indie hře The Textorcist. V aktuálním týdnu se ovšem opět dočkáme dvou kousků, které rozhodně mají potenciál přilákat mnoho hráčů.

Elite Dangerous

Tento vesmírný sandbox od Frontier Developments původně vyšel v roce 2014, kdy se těšil přízně všech fanoušků do vesmírného létání. Následující rok byla tato povedená záležitost rozšířena o velký dodatek Horizons, jenž nabídl možnost přistání a průzkumu zdejších planet, což ještě více prohloubilo nabízené možnosti. Pokud jste tedy o Elite Dangerous prozatím jen uvažovali, tak nyní budete mít výbornou příležitost, kdy titul získat zcela bezplatně, a to včetně rozšíření Horizons, které se stalo součástí základní hry v říjnu.

Titul taktéž podporuje hraní ve VR, což skvěle slouží pro větší vtáhnutí do dění.

The World Next Door

Rose City Games vydalo The World Next Door v minulém roce, kdy se jedná o kombinaci vizuální novely s rychlými puzzle bitvami, které prozkouší vaši schopnost rychle přemýšlet. Ve hře budete ovládat vzpurnou Jun, která se ocitne v magickém světě Emrys, kde narazí na hromadu podivných kreatur, ale i na nějaké ty přátele. Společně se pak budou snažit o to, aby se Jun stihla vrátit zpět do svého světa, než ji vyprší čas.

Obě hry lze aktivovat do 26. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama