Dvě hry zdarma na platformě Epic Games Store
Novinka Dvě hry zdarma na platformě Epic Games Store

Dvě hry zdarma na platformě Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Tentokrát nás čeká frenetická bojovka a přežívání ve vesmíru.

Reklama

Minulý týden v rámci rozdávání her na platformě Epic Games Store jistě potěšil všechny nadšence souls-like subžánru, jelikož bylo možné získat kompletní edici prvního dílu Nioh, a k tomu jste se mohli vydat do depresivního post-apokalyptického světa v indie hře Sheltered.

Nicméně opět platí, že sedm dní uteklo jako voda, tudíž dochází k obměně nabídky, kdy jsou zase rozdávány dva tituly.

Speed Brawl

A začneme v poměrně frenetickém stylu, jelikož první z rozdávaných her je kreslená 2D bojovka od tvůrců z Double Stallion Games.

V ní si vyberete jednu ze šesti dostupných postav s unikátním herním stylem (jíž je možné vylepšovat), se kterou se vydáte bojovat proti zlým Selenitům. Tento boj se pak bude uskutečňovat skrze více než 50 unikátních úrovní, které můžete projít i v lokální či online kooperaci.

Aktivaci titulu provedete zde.

Tharsis

Ovšem pokud si svůj postup potřebujete dobře naplánovat, tak by se vám mohl líbit druhý zdarma rozdávaný projekt, jímž je vesmírná tahová strategie Tharsis od vývojářů z Choice Provisions.

V ní se podíváme na osudy posádky první mise na Mars, kterou potkalo nepříjemné neštěstí, které by mohlo znamenat brzkou smrt nejen jich, ale i celého lidského pokolení. Proto bude na nás, abychom se osazenstvo pokusili provést skrze různé katastrofy, nedostatek jídla a nehostinnost vesmíru do zdárného konce a možná tím i zachránili lidstvo.

Hru získáte na této stránce.

Oba tituly je možné vyzvednout do 23. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama