Dvojí příběh hry Scarlet Nexus
Scarlet Nexus Novinka Dvojí příběh hry Scarlet Nexus

Dvojí příběh hry Scarlet Nexus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

20 minut nových záběrů představí bojové oblečení, New Himuku, SAS a další.

Reklama

V budoucnosti, jakou nám prezentuje hra Scarlet Nexus, byl v lidském mozku objeven psionický hormon, díky kterému dokázali lidé používat mimosmyslové schopnosti. To je taky důvod, proč se změnil svět a už nevypadá tak, jak jej známe.

Když pak lidstvo vstoupilo do této nové éry, začali z nebe sestupovat mutanti, lačnící po lidských mozcích. Začalo se jim říkat Others. Problém byl ale v tom, že jsou tito Others velmi odolní vůči konvenčním metodám útoku a tak bylo třeba přijmout v boji nové extrémní opatření.

Lidé, kteří měli obzvlášť vyvinuté mimosmyslové schopnosti, takzvaní psionici, se stali jedinou šancí lidstva proti náporu mutantů a tak začaly být schopnosti psioniků zkoumány a díky jejich talentu byli rekrutováni do oddílu Other Suppression Force (OSF). Ten se stal poslední linie obrany lidstva.

Díky dvojímu příběhu hry Scarlet Nexus můžete začít své dobrodružství odstartovat různým způsobem. Jako Yuito Sumeragi budete v roli energického rekruta z prestižní politické rodiny, nebo jako lehce tajemná kráska Kasane Randall, jejíž síla a dovednosti ji v OSF vydobyly uznání. Ale až se jejich rozdílné zkušenosti prolnou, teprve potom odhalíte celý příběh a odemknete všechna tajemství této Brain Punkové budoucnosti, zmítající se mezi novými technologiemi a psychickými schopnostmi lidí hry Scarlet Nexus.

Bandai Namco vypustilo záznam z live steam akce, při které bylo odhaleno datum vydání hry Scarlet Nexus a díky tomu se můžete níže podívat na 20 minut nových gameplay záběrů:

  • od 0:24:44 do 0:26:15 - speciální bojové oblečení Audio
  • od 1:07:35 do 1:16:55 - New Himuka
  • od 1:19:50 do 1:21:24 - Struggle Arms System (SAS)
  • od 1:24:11 do 1:25:42 - posilování vazeb
  • od 1:26:04 do 1:27:08 - výhody Bondu
  • od 1:28:04 do 1:33:07 - Boss Battle

Scarlet Nexus má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC 24. června a 25. června ve zbytku světa. Konzolové verze hry Scarlet Nexus již můžete předobjednávat v našem obchodě Xzone.cz.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama