Dvojitá porce her zdarma na Epic Games Store
Godfall Novinka Dvojitá porce her zdarma na Epic Games Store

Dvojitá porce her zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC

Nablýskaná řezanice a stavění nápravných zařízení.

Reklama

Doufáme, že jste si stihli vyzvednout nabízené hry zdarma z minulého týdne na platformě Epic Games Store v podobě asymetrické multiplayerovky Dead by Daylight a edukačního while True: learn(), protože nyní již přichází opět změna. Avšak stále si budeme moci vyzvednout rovnou dva tituly.

Godfall Challenger Edition

Prvním se stala naleštěná rubačka Godfall ve své Challenger edici, která je nyní dostupná i v rámci předplatného PlayStation Plus.

Tato edice vás rovnou hodí do jednoho ze tří dostupných end-game režimů (Lightbringer, Dreamstones a Ascended Tower of Trials), kde se pokusíte zničit nepřátele a získat výbavu, která bude vhodná pro bojovníka vašeho formátu.

Jestli vás ovšem sekání místní chásky nebude v sólu úplně naplňovat, můžete to vyzkoušet v kooperaci až ve třech hráčích.

Naši recenzi základní hry si můžete přečíst na tomto odkazu.

Hru lze získat tady.

Prison Architect

Druhý titul pak byl již minimálně jednou rozdáván, avšak je možné, že někteří hráči si ho stejně nestihli vyzvednout, pročež je dobré jim dát další šanci.

Každopádně v této záležitosti, jejíž vývoj v roce 2019 přebralo studio Double Eleven a vydavatelství Paradox Interactive, se pokusíte postavit co možná nejlepší vězení, kdy se následně musíte postarat o jeho hladký běh a klid vašich svěřenců i zaměstnanců.

Dobovou recenzi naleznete tady.

Aktivaci lze provést třeba zde.

Čas na vyzvednutí máte do 16. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama