Dvojitá porce her zdarma na Epic Games Store
MOTHERGUNSHIP Novinka Dvojitá porce her zdarma na Epic Games Store

Dvojitá porce her zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Frenetické střílení a zenové ježdění s vláčky.

Reklama

V minulém týdnu jsme díky rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store ronili krev, pot a slzy v zákopech ve Verdunu a snažili se ubránit svou základnu před dotěrnými nepřáteli.

Od dnešního dne si pak opět můžeme aktivovat rovnou dva tituly, kdy z frenetické akce lze přejít rovnou do zenového řízení vlaků.

Mothergunship

Menší vývojářské studio Terrible Posture Games je známo především pro svou indie střílečku Tower of Guns, přičemž právě Mothergunship je takovým duchovním nástupcem, v němž se budete potit, až na vás bude lítat obrovská porce kulek od roztodivných nepřátel či obřích bossů.

Hra navíc klade velký důraz na craftění, kdy si za pomoci modulárního systému můžete vytvořit všemožně zajímavé zbraně. A pokud by vám během hraní bylo smutno, tak si lze přizvat parťáka, jelikož hra taktéž podporuje online kooperaci.

Titul si do knihovny přidáte tady.

Train Sim World 2

Pokud vás ovšem frenetické střílení příliš nezajímá, tak se naopak můžete uklidnit při řízení vlaku v Train Sim World 2 od zkušených matadorů z Dovetail Games.

Na jednu z několika zdejších drah tak vyvezete věrně zpracované repliky lokomotiv, které je navíc možno i vzhledově upravit v editoru livrejí.

Pro samotné hraní se poté můžete rozhodnout, zda vyjedete jen tak na nějakou projížďku, nebo odstartujete zdejší "Journey", kde vás čeká více než 24 hodin zábavy, kde budete plnit různé výzvy a scénáře.

Hru lze aktivovat zde.

Čas na aktivaci máte do 5. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama