Dvojitá porce skvělých her zdarma
Rising Storm 2: Vietnam Novinka Dvojitá porce skvělých her zdarma

Dvojitá porce skvělých her zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy Windows PC

Zahrajte si zdarma podmořské dobrodružství a zažijte tvrdé boje ve Vietnamu.

Reklama

Roztomilé Pikuniku se v minulém týdnu stalo bezplatně dostupnou hrou zdarma v rámci týdenního rozdávání titulů na platformě Epic Games Store, což určitě potěšilo nejednoho malého "revolucionáře". Tento týden pak bude patřit mořským hlubinám a nebezpečným džunglím ve Vietnamu.

ABZÛ

Tato vizuálně ohromující zážitková záležitost od studia Giant Squid, které aktuálně dělá na neméně zajímavé hře The Pathless, patří k těm kouskům, které zapnete a téměř po celou jejich délku budete okouzleně dívat na obrazovku a přitom poslouchat skvělou doprovodnou hudbu. Pro milovníky podvodního světa povinnost. A vlastně i pro všechny ostatní. Pokud jste tedy tento titul nestihli aktivovat minulý rok, kdy byl taktéž nabízen zdarma, tak máte opět příležitost to napravit.

Rising Storm 2: Vietnam

Válka ve Vietnamu nebyl žádný med, o čemž vás přesvědčí i tento nekompromisní multiplayerový titul, nabízející bitvy až pro 64 hráčů na více jak 20 mapách. V bojích pak budete využívat přes 50 druhů zbraní, čtyři typy helikoptér, miny, tunely a zákeřné pasti. Váš úspěch je posléze velice založen na týmové spolupráci, kdy hráči potřebují svědomitě plnit své určené role a s nimi spojené povinnosti.

Obě hry lze aktivovat do 15. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama