​​DX verze Atelierů Rorona, Totori a Meruru ​vyjdou pro PS4​,​ Switch a PC
Novinka ​​DX verze Atelierů Rorona, Totori a Meruru ​vyjdou pro PS4​,​ Switch a PC

​​DX verze Atelierů Rorona, Totori a Meruru ​vyjdou pro PS4​,​ Switch a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Těšit se můžeme už 4. prosince, v Japonsku jsou hry v prodeji od 20. září.

Reklama

Společnost Gust v září oznámila vydání her Atelier Rorona: The Alchemist of Arland DX, Atelier Totori: The Adventurer of Arland DX a Atelier Meruru: The Apprentice of Arland DX v Japonsku ve verzi pro PlayStation 4 a Switch​. Měsíc po oznámení a čekání, zda se tyto hry dostanou i na západ, přišla konečně společnost Koei Tecmo s pozitivní informací.

K lokalizovanému vydání pro Evropu a Severní Ameriku dojde už 4. prosince a kromě PlayStation 4 a Switch verzí, se bude prodávat i verze pro PC. Hry půjde zakoupit samostatně, ale v cenově výhodnějším balíčku s názvem Atelier Arland Series Deluxe Pack, kde najdete celou arlandskou trilogii: Atelier Rorona: The Alchemists of Arland DX, Atelier Totori: The Adventurer of Arland DX a Atelier Meruru: The Apprentice of Arland DX. Každá DX hra bude navíc obsahovat kompletní dodatečně stáhnutelný obsah, který byl původně pro každý díl uvolňován jako placený nebo free přídavek.

Všechny tři tituly byly v Japonsku vydány pro PS4 a Switch jak v krabicové verzi tak i digitálně 20. září, každá za cenu 4 800 jenů (což je asi 950 Kč). Krabicové verze ještě navíc obsahovaly kód pro stáhnutí původní zvukové stopy každé jednotlivé hry.

Původní hry hry vyšly v Japonsku pro PlayStation 3 v letech 2009 až 2011 (v Evropě vždy o rok později) a následovány v letech 2012 až 2014 Plus portem pro kapesní konzoli PS Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama