Dying Light Novinka Dying Light 2 nabídne na nových konzolích tři režimy zobrazení a bezplatný upgrade

Dying Light 2 nabídne na nových konzolích tři režimy zobrazení a bezplatný upgrade

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na novou ukázku.

Reklama

Polský tým ze studia Techland prostřednictví nového traileru z očekávané akce Dying Light 2 ukázal různé zobrazovací/výkonnostní režimy, ze kterých budou moci vybírat hráči na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X. V případě, že budete chtít hrát v nativním rozlišení 4K, tak je pro vás nachystaný Resolution Mode.

Druhý režim s přízviskem Quality pro změnu potěší příznivce technologie ray tracing, která zajistí lepší odrazy a nasvícení. Pokud však preferujete plynulost a vyšší hodnotu fps, tak jistě vezmete za vděk režimem Performance. Ten by měl zajistit hraní v nejméně 60 snímcích za sekundu. V tomto režimu se však budete muset spokojit s nižším rozlišením a vypnutým ray tracingem.

Vývojáři zároveň potvrdili, že majitelé verzí pro PS4 a Xbox One obdrží v případě přechodu na nové konzole bezplatný upgrade. V době vydání hry naopak nebude k dispozici v minulosti slíbený cross-play a cross-gen. Kooperaci si tak vychutnáte pouze s hráči na jedné konkrétní platformě a konzolové generaci.

Dying Light 2 Stay Human vychází 4. února ve verzích pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. O HW nárocích PC verze jsme vás již v minulosti informovali.

Který ze tří režimů budete preferovat?

Krabicovou verzi hry si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama