Call of Juarez Novinka Dying Light 2 obdrželo tematický obsah z westernu Call of Juarez

Dying Light 2 obdrželo tematický obsah z westernu Call of Juarez

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkali jsme se netradičního crossoveru.

Reklama

Vývojáře z polského studia Techland si v poslední době spojujeme především se značkou Dying Light. Polská společnost se ale v minulosti snažila prorazit také se sérií Call of Juarez, která se postupně dočkala celkem čtyř her. S výjimkou rozporuplně přijatého dílu s podtitulem The Cartel nás všechny zbývající tituly vzaly na Divoký západ.

Dosud poslední díl s názvem Call of Juarez: Gunslinger aktuálně slaví desáté výročí, což se vývojáři rozhodli oslavit nápaditým crossoverem s jejich dosud poslední hrou Dying Light 2. Konkrétně se nadále podporovaná zombie akce z roku 2022 dočkala spuštění časově omezené události s názvem Undead of Alive, která poběží do 7. června.

Vyzkoušet si v ní můžete speciální zbraň v podobě revolveru s názvem Mean-Ass Gun. S touto zbraní budete muset nastřílet určitý počet headshotů, za které za odměnu získáte několik dalších tematických předmětů v čele s unikátním nožem a dynamitem.

Veškerý zmíněný obsah a navrch ještě model i obleček Silase Greavese můžete získat rovněž v rámci placeného Gunslinger balíčku, který je k dostání za 7 eur. Bližší informace o hře Dying Light 2 Stay Human vám nabídne naše recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama