Dying Light Novinka Dying Light 2 se dočká přepracovaného soubojového systému i příběhového rozšíření

Dying Light 2 se dočká přepracovaného soubojového systému i příběhového rozšíření

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hru čekají významné změny a novinky.

Reklama

Na akci Future Games Show se ukázali také vývojáři z polského studia Techland, kteří nám v únoru loňského roku naservírovali open world akci Dying Light 2. Hra v pravidelným intervalech dostává různé aktualizace, menší DLC a časově omezené události. Vývojáři dokonce už před vydáním oznámili, že by hru chtěli podporovat minimálně po dobu pěti let.

Vydání další větší aktualizace je naplánované na 20. dubna. Tento update přinese výrazné změny v oblasti soubojového systému, který by měl být brutálnější a pro hráče více odměňující. Dále dojde k implementaci transmog systému, díky kterému budou při změně vzhledu vybavení zachovány stávající statistiky. Nebudete tak už muset volit mezi atributy a stylem.

Později v průběhu letošního roku by se ke slovu mělo přihlásit také příběhové rozšíření, ze kterého autoři ve výše přiloženém videu ukázali několik obrázků. Do budoucna je v plánu také hlubší implementace komunitních modifikací, které již nyní vznikají.

Bližší informace o Dying Light 2 můžete načerpat prostřednictvím naší recenze. Hra je k dostání na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Dying Light 2 se dočká přepracovaného soubojového systému i příběhového rozšíření
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama