Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 Stay Human láká na druhou kapitolu

Dying Light 2 Stay Human láká na druhou kapitolu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkáme se ji v následujících týdnech.

Reklama

Jak už nějakou dobu víme, tak Techland chce svou zombie akci Dying Light 2 Stay Human podporovat minimálně po dobu pěti let. Tato podpora bude v podobě různých patchů či updatů, ale také skrze nová DLC či větší přídavky.

A jednou z forem této podpory jsou i tzv. kapitoly, které se do hry budou dostávat na pravidelné bázi (jednou za tři až čtyři měsíce), kdy v jejich rámci budete vždy pomáhat různým postavám (Agents), s nimiž si postupně navyšujete pouto a tím dostáváte přístup k novým odměnám. Kdyby vám však nebylo stále jasné, jak kapitoly fungují, můžete se podívat na nové video (v náhledu), v němž je podrobněji popisuje herní designérka Karol Langier, doplněna o senior brand manažera - Anna Kubicu.

První taková kapitola posléze dorazila už v červnu, jmenovala se In the Footsteps of a Nightrunner, a vaše pomoc se v ní soustředila na ostříleného Harpera.

Avšak celek nyní oznámil, že na druhou kapitolu se můžeme těšit v následujících týdnech, kdy dorazí společně s aktualizací 1.5.

V jejím čele bude stát Shen Xiu, které se přezdívá The Huntress (Lovkyně). Jedná se o postavu, která se v post-apo světě rozhodně neztratí, kdy mezi její speciality patří stopování a lukostřelba.

S blížícím se vydáním této kapitoly se dozvíme další podrobnosti, kdy budou představeny chystané mise, noví nepřátelé a samozřejmě odměny.

Dying Light 2 Stay Human je dostupné pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama