Novinka Dying Light 2 Stay Human vás v kapitole A Huntress and a Hag vyšle na lov

Dying Light 2 Stay Human vás v kapitole A Huntress and a Hag vyšle na lov

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Statečná lovkyně potřebuje vaší pomoc při splnění nesnadného úkolu.

Reklama

Dying Light 2 Stay Human je dílem, které se může pyšnit tím, že o něj jeho tvůrci stále velmi aktivně pečují a především obohacují o bezplatný obsah. Aktuálně vypuštěný update A Huntress and a Hag do herního světa přináší lovkyni Shen Xiu, která je specialistkou na lovení monster za pomoci střelných zbraní. Sama v tomto zamořeném světě operuje s kuší, jíž kosí zombie po desítkách. Tato postava do Villedor míří za kořistí. Jeden z jejich cílů totiž zamířil do města a ona s jeho eliminací potřebuje pomoc. Spolu s ní se vydáte vstříc Čarodějnici, novému monstru, jež rozhodně v noci v temné uličce opravdu potkat nechcete.

Čarodějnice roznáší toxin, skrze nějž si vytváří poskoky. Jí i její věrné budete lovit za pomoci nového luku a kuše. V updatu neschází ani další výzvy orientované na střelné zbraně, v nichž bude nutné maximálně využít vaší schopnost zasáhnout cíl. Detailní soupis všech novinek, jež update A Huntress and a Hag přináší, můžete nalézt zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama