Novinka EA Sports FC 25 představuje nový herní režim

EA Sports FC 25 představuje nový herní režim

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nahradí pouliční Voltu.

Reklama

Společnost Electronic Arts před dvěma týdny představila nový roční fotbalové série EA Sports FC s číslovkou 25. Na úvodní trailer před několika dny navázaly premiérové záběry z hraní, které se zaměřily na novinky v oblasti taktiky a hratelnosti. Nyní se k nám dostává další ukázka, která prezentuje jednu z hlavních obsahových novinek v podobě nového herního režimu s názvem Rush. 

Ten nahrazuje herní mód Volta, který se v novém ročníku neobjeví. Rush nabídne 5v5 zápasy dvou týmů na menším hřišti, které ale bude větší než v případě zmíněné Volty. Nový herní režim bude podporovat hraní proti počítačem ovládané umělé inteligenci i živým hráčům, kteří se budou moci ujmout jednotlivých hráčů v poli. Brankáře ale bude vždy ovládat umělá inteligence. 

V rámci režimu Rush zažije premiéru další zajímavá novinka v podobě modré karty, která po faulu na určitý čas vyřadí konkrétního hráče. EA Sports FC 25 vyjde 27. září na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Předplatitelům ultimátní edice se hra odemkne o týden dříve.

EA Sports FC 25 představuje nový herní režim
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama