ea-sports-tv-moje-dalsi-stace
Blogy čtenářů Článek EA SPORTS TV, moje další štace

EA SPORTS TV, moje další štace

Michal Jinoch

Michal Jinoch

Kdo mě zná určitě ví, že veškeré kolektivní i sólo sporty jsou moje vášeň. Většinou však pasivně, jelikož moje nohy jsou značně rozbité. K tomu patří…

Reklama

Kdo mě zná určitě ví, že veškeré kolektivní i sólo sporty jsou moje vášeň. Většinou však pasivně, jelikož moje nohy jsou značně rozbité. K tomu patří i virtuální sport. FIFA, NHL nebo i Sport Champions či herní adaptace olympiád jsou pro mě přímo určené. FIFA je pro mě tak trochu jiná záležitost. Po snaze prosadit se v progamingu jsem zjistil, že nemám čas hrát neustále jen fifu, abych se udržel vysoko. Začal jsem tedy hrát 4fun a snažím se přiblížit si herní zážitek, pochopitelně z kariéry, nejblíže realitě. Mého zájmu o FIFU si všimli také v kancelářích české pobočky Electronic Arts a oslovili mě, jestli bych neměl zájem připravovat pořad, který se má týkat sportovních her od EA. Chopil jsem se toho bez váhání a včera vyšel první díl EA SPORTS TV. Chtěl bych se tedy pochlubit i zdejší komunitě :)

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6djmToEG1BE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Budu rád za vaše komentáře a názory. Pokud byste měli i nějaký námět nebo nápad, co byste chtěli vidět, budu za něj také rád.

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama