Edukativní průzkum oceánu v Beyond Blue odložen
Beyond Blue Novinka Edukativní průzkum oceánu v Beyond Blue odložen

Edukativní průzkum oceánu v Beyond Blue odložen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Linux Linux Xbox Xbox One Apple Mac

Na plavání s velrybami si ještě chvilku počkáme.

Reklama

O Beyond Blue jsme psali poprvé zhruba před rokem a půl. Toto edukativní dílo od E-Line Media (část týmu, kteří stojí za parádní hrou Never Alone) nás zavede pod mořskou hladinu, kterou budeme prozkoumávat v kůži velitele výzkumného týmu, jenž oplývá pokročilými technologiemi pro jeho objevování.

Díky tomu, že tvůrci spolupracují s různými odborníky a samotnou BBC, jenž má na svědomí populární dokumentární sérii Modrá planeta, se následně můžeme těšit na příjemný příběh, jenž bude naplněn ohromným množstvím různých faktů o jednotlivých věcech, které se pod mořskou hladinou nacházejí.

Toto všechno jsme si ovšem měli užít již během minulého roku, kdy měl titul původně vyjít. Avšak v prosinci došlo k odkladu na únor roku 2020. Ovšem ten se pomalu blíží ke svému konci a od tvůrců jsme dosud neslyšeli žádné nové informace.

Ty přišly až nyní a rozhodně nejsou úplně potěšující, jelikož autoři na Steamu vydali zprávu, že hra bohužel nestihne ani letošní únor. Nové datum vydání bohužel prozatím nebylo řečeno, avšak samotná hra se tento týden objeví ve hratelné podobě na výstavě PAX East, což na svém Twitteru ohlásila vydavatelská společnost Dead Good Media.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama